2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدیده رو خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 66 پست
بیخیال خواهر منظور من به همنی تاپیکش چیکارش دارم قضاوتش کنم یا نه از اول دعوتش و ...توفاز بوده

چند صفحه رو میخوندی نظرت عوض شد . من هم با خانواده همسر چند ماهی زندگی کردم .به جنون رسیده بودم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور جالب بود همه میگفتن حق داشتی تقصیر اونا بوده من آخرش نفهمیدم مادر شوهر بیچاره این وسط چه ...

کلا همین که پیش شوهر به خونوادش بی احترامی کنی اوج بی سیاستیه ،زمینه فراهم میشه برا بی احترامی کردن شوهر

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 

قبل از هرچیزییی اصلااااا از طرز تایپ و ادبش خوشم نیومد!

دوما :اگه نزدیک خونواده شوهر باشی از راه رفتنت و حتی کوچکترین مساله تم ازش ایراد میگیرن حتی لباسامو روبند پهن میکنم پدرشوهدم میگه آفتاب میزنه رنگش میره لباساتو پهن نکن!

سوما اصلاااا به من ربطی نداره چی گفته!زندگیه خودمو میچسبم !

ازدواج شده بچه بازی 

نمیدونم چرا اینقدر رفتارا عجیب شده 

اشتباه اولش زندگی با خانواده همسرش بوده 

مهمونی پاگشا بوده دعوت شده نرفته جواب درستی نداده که میره یا نه 

فقط اونجا کاربر جانی دپ نظر خوبی داد 

ولی اسی اصلأ حرف گوش نمی‌کرد 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
مهمونی عادی نبوده پاگشا ایشون بوده این همه حرمت گذاشتن دعوتش کردن بعد اینقدر هم حالش بد نبوده که نتو ...

عزیزم استارتر گفت عمه شوهرش به مادرش توهین کرده و دلش نمی‌خواسته بره باز بهش حرف بزنن از اون طرف شوهرش هم پشت زنش نبوده . شما رو نمی‌دونم ولی من اجازه نمیدم کسی پشت مادرم زر بزنه و بعد با بی غیرتی مهمونیش هم برم

خوندم چند صفحه رو . ولی وقتی میگه عمه شوهرش به مادرش توهین کرده خب مشخصه رغبت نمیکنه بره خونشون

اگه مقصر مادره بود چی؟ برا منم همچین اتفاقی بین خواهر شوهرم و مامانم پیش اومد منم طرف مامانمو گرفتم بعدا که بهش فکر کردم دیدم تقصیر مامانم. بود 

قبل از هرچیزییی اصلااااا از طرز تایپ و ادبش خوشم نیومد!دوما :اگه نزدیک خونواده شوهر باشی از راه رفتن ...

تو فاز مجردیش مونده بود

قبل از هرچیزییی اصلااااا از طرز تایپ و ادبش خوشم نیومد!دوما :اگه نزدیک خونواده شوهر باشی از راه رفتن ...

🤌🤌

اگه مقصر مادره بود چی؟ برا منم همچین اتفاقی بین خواهر شوهرم و مامانم پیش اومد منم طرف مامانمو گرفتم ...

اره حالا اینا حاشیه بود حرفی که زده بود هیچ توجیهی نداره

عزیزم استارتر گفت عمه شوهرش به مادرش توهین کرده و دلش نمی‌خواسته بره باز بهش حرف بزنن از اون طرف شوه ...

به مادر همسرت چی فحش میدی؟

اگه مقصر مادره بود چی؟ برا منم همچین اتفاقی بین خواهر شوهرم و مامانم پیش اومد منم طرف مامانمو گرفتم ...

به عمه شوهر نمی‌رسه که در مورد مامان عروس برادرش نظر بده 

به مادر همسرت چی فحش میدی؟

وقتی کنه بشه و ول نکنه بله . هر کسی یه ظرفیتی داره همه که مثل شما نیستن خودشونو کنترل کنن توی شرایط مسخره