2777
2789
عنوان

شوهرم گفت بعد این بچه هارو خودت با ماشین ببر ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 76 پست
درکت میکنم دقیقا استرس روز اولی که تنهایی همسرم بهم گفت یا خودت و پسرمون میری باشگاه یا باشگاه نمیتو ...

کلی خندیدم 🤣🤣🤣 

کلا رانندگی اعتماد بنفس میده به آدم خدا کنه یروز منم اینجوری حرفه ای بشم😍

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی خندیدم 🤣🤣🤣 کلا رانندگی اعتماد بنفس میده به آدم خدا کنه یروز منم اینجوری حرفه ای بشم😍

خدا رو شکر خنده اومد رو لبت اول صبحی 😂😂😂😍

دقیقا خیلی اعتماد به نفس میده جالبیش اینجاست من موتور سواری هم میکنم به لطف شوهرم یاد گرفتم 😎😎😎

انشالله شماهم دستت راه میوفته عزیزم فقط نترس چون ترس بدترین چیزه

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وااااااای چه شوهر باحالی داری

قربونت برم 😂

از چه نظر باحال ؟!

ولی ممنونش هستم واقعا اگه اون روز منو وسط میدون نمیذاشت که خودت باید بری الان من همچنان می‌ترسیدم و هیچی بلد نبودم 🙆🏻‍♀️

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چند مدته از قبولیت میگذره؟ چند روزه گواهینامه میاد؟

یه چیزی بگم من اونهمه رفتم تمرین با مربی نمیدونستم مربی چه ظلمی کرد در حقم،الان تازه فهمیدم که موقع آموزش خودش کلاچ ترمز می‌گرفته 🤐واسه همین اصلا اصلا نذاشت رو کلاچ مسلط بشم فقط گاز میدادم فکر میکردم که یاد گرفتم امتحان هم ۴ بار رفتم درنیومدم چون چیزی بلد نبودم و خاموش میکردم فقط!!الان که با ماشین خودمون میرم تازه فهمیدم تسلط به کلاچ ترمز چجوریه و کامل مسلط شدم تقریبا و خاموش نمیکنم 

حتما با ماشین خودت برو تمرین کن مثل من نشی یهو 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
قربونت برم 😂از چه نظر باحال ؟!ولی ممنونش هستم واقعا اگه اون روز منو وسط میدون نمیذاشت که خودت باید ...

از این نظر که ماشین رو کوبیدی گفته شنیدم و حتی نیومده بیاد ببینه چه بلایی سر ماشین آوردی     

چون اگه مرد دیگه ای بود کلی غر میزد سر خانمش

از این نظر که ماشین رو کوبیدی گفته شنیدم و حتی نیومده بیاد ببینه چه بلایی سر ماشین آوردی چون اگه ...

تو این مسایل خداروهزار مرتبه شکر خوبه یبارم اوایل تصادف کردم زدم ۲۰۶ اس دی رو پوکوندم درسته بیمه داشتیم ولی برای ماشین خودمون بیمه نداشتیم و از جیب خرج‌کردیم هیچی نگفت بهم ☺️

در عوض بابای خودم داداشام اینقدر از میزدن سرم 😐😂

یه چیزی بگم من اونهمه رفتم تمرین با مربی نمیدونستم مربی چه ظلمی کرد در حقم،الان تازه فهمیدم که موقع ...

به محض اینکه ماشین خریدم میرم. 

مربیت خیلی اشتباه کرده.

مربی من فقط موقع خطر از پدالا استفاده میکرد میگفت من پام دردمیکنه رانندگی شما به من مربوط نیس میگفت مگه من نوکرتم که پامو بزارم رو کلاچو ترمز😂

خدا خیرش بده خیلی کمکم کرد که یاد بگیرم

تو این مسایل خداروهزار مرتبه شکر خوبه یبارم اوایل تصادف کردم زدم ۲۰۶ اس دی رو پوکوندم درسته بیمه داش ...

دمش گرم.شوهر منم تقریبا اینجوریه ولی گاهی غر میزنه البته اینکه ماشینمون درب و داغونه هم بی تاثیر نیست خخخخ

دمش گرم.شوهر منم تقریبا اینجوریه ولی گاهی غر میزنه البته اینکه ماشینمون درب و داغونه هم بی تاثیر نیس ...

قربونت عزیزم 

آفرین بهش 

آره یکم الان شرایط سخت شده همه چی رفته بالا گرونی بیداد می‌کنه ....