2777
2789
عنوان

چجوری با رفیق پنج ساله ام کات کنم که ناراحت نشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا هیچ وقت قرار نیس درکم کنه..

اولا دیگه اصلااااپیام نده. اگرر خودش داد یکم بهونه بیار کار داشتم فلان جا بودم و.. ـیه چند بار بپیچون خودش خسته میشه تمامـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اره حرفات حقه دقیقا همینطورهباید همین کارو کنم

من سر این موضوع با دوست ۸ سالم کات کردم تازه اوموقع شوهرم نامزدم بود ، دوستم رفته بود مغازش و بیخشید کرم ریخته بود من متوجه شدم برگشت گفت اره میخواستم امتحانش کنم ببینم چه جور پسریه ؟ بهش گفتم من ازت خواسته بودم امتحانش کنی ؟؟ بعدم بدون حرف اضافه بلاکش کردم و اونم حتی حاضر نشد زنگی چیزی بزنه دلجویی کنه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

دنبال بهونه نگرد.. رک و بی حاشیه بگو دیگه نمیخام باهات ارتباط داشته باشم فلانی ، دلایلی دارم که قابل گفتن نیس 

به خاطر لحظه های خوبی که واسم ساختی ممنونم ازت ، حلال کن ، خدافظ

خدمت شما😂

پیانیست ‌‌.. مانارِم 🌙🖤
اگه ارتباطو کم کم،کمرنگ کنم بهتر نیس؟حس میکنم اینکه یهو کات کنم خیلی بد میشهآخه مامانش هم منو میشناس ...

نمیدونم واقعا😑

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بعد این اون ۲۹ شهریور تولدش بود من از همون ۱ شهریور حواسم بود که بهش تبریک بگم اما اون تولد من که ۲۳ مهر بود یه تبریک خشک و خالی نگف..انقدی مهم نبود که اصلا یادش نبود تولدمو آخرش ۱ آبان بود خودم رفتم بهش گفتم اون بزگشت گفت اصلا یادم نبود

اگه براش مهم بودم قطعا یادش میموند..من انتظار کادو نداشتم اصلااا ولی حداقل دلم میخواست یه تبریک ساده بگه

تولد هامون یه ماه هم فاصله نداره..چطور یادش رفت.‌.

من سر این موضوع با دوست ۸ سالم کات کردم تازه اوموقع شوهرم نامزدم بود ، دوستم رفته بود مغازش و بیخشید ...

واقعا چرا رفیقا انقد بد شدن

چه زن چه مرد

تا رفیقشون متاهل میشه انگار حسادت میکنن میخوان از چنگش دربیارن

دنبال بهونه نگرد.. رک و بی حاشیه بگو دیگه نمیخام باهات ارتباط داشته باشم فلانی ، دلایلی دارم که قابل ...

همینو کپی میکنم به جای فلانی اسمشو میزارم ممنون😂😂

کار خاصی لازم نیست بکنی مگه نمیکی تا پیام ندی پیام نمیده پس پیام ندهخود بخود رابطتتون صفر میشه اگرم ...

اره تا ندم نمیده..

اوهوم خودمم همین فکرو دارم..که پیام داد هم سین نکنم