2777
2789
عنوان

چجوری با رفیق پنج ساله ام کات کنم که ناراحت نشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 46 پست

هروقت کامل تعریف کردی لطفا لایک کن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد یه ماه بعد عروسی اومد بهم گفت عروسی کردی بسلامتی؟ گفتم اره..گفت دعوت نکردی و اینا..گفتم خودت مید ...

اومد خونمون شوهرم سرکار بود

این اومدنش هم فقط بخاطر لین بود که تکواندو میره باشگاهش کوچه کناریه ماعه..دو ساعت زودتر اومد که خونه منم بیاد

خلاصه اومد خونمون کلی حرف زدیم و اینا بعدش اخراش بود که شوهرم از سرکار اومد

با شوهرم هردو سلام علیک کردیم و برای اینکه راحت باشیم رفتیم اتاق

هیچی دیگه تا وارد اتاق شدیم سریع موهاشو میزون کرد و لوازم آرایش منو برداشت یه خورده خودشو ارایش کرد

منم حس بدی گرفتم خب اون همه راه که خونشون از ما دوره آرایش نداشت بعد باشگاهش که کوچه کناری ما بود بخاطرش ارایش کرد

حقیقتش حس بدی گرفتم ازش 

خودمم یه خورده آرایش کرده بودم

اومد خونمون شوهرم سرکار بوداین اومدنش هم فقط بخاطر لین بود که تکواندو میره باشگاهش کوچه کناریه ماعه. ...

ازون قضیه یه ساله میگذره و تو این مدت تا حالا با شوهرم برخوردی نداشته

یه سری هم یادم نیس دوران نامزدی بود یا بعد عروسی که تو تلگرام داشتم با رفیقم چت میکردم نمیدونم بحث از چی بود یادم نیس ولی یادمه دوستم برگشت گفت اونجای شوهرت انقدی بزرگه که آدم نمیتونه نگاه نکنه بعد تهش ایموجی خنده گذاشت😐

منم ناراحت شدم توپیدم بهش گفت چرا اینجوری میکنی خب یه شوخی بود

بعد اصن دیگه اون رفیق سابق نیس

الان بیرون میره بد حجاب میره..خودمم خیلی با حجاب نیستما ولی دیگه مثه اون شالمو درنمیارم یا شلوار تنگ نمیپوشم

ازون قضیه یه ساله میگذره و تو این مدت تا حالا با شوهرم برخوردی نداشتهیه سری هم یادم نیس دوران نامزدی ...

تو این یه سال کلا دو یا سه بار حضوری همو دیدیم

به جز اون یه بار هم که گفتم دیگه شوهرمو ندیده اصلا خودمم کلا دو یا سه بار دیده

بیشتر رابطمون انگار مجازیه و باهم چت میکنیم

الانم تا من پیام ندم پیام نمیده اخرین پیامامون ماله سه شنبه هفته پیش بود که اونم باز من پیام داده بودم نه اون

ازون قضیه یه ساله میگذره و تو این مدت تا حالا با شوهرم برخوردی نداشتهیه سری هم یادم نیس دوران نامزدی ...

من اگه کسی اینجوری درباره شوهرم نظر بده کلا میذارمش کنار برامم مهم نیس ناراحت بشه یا نشه 

از این نمیترسم که زندگیمو خراب کنه ولی همچین ادمی رو لایق دوستی نمیبینم

اوج بیشعوریه درباره اندام خصوصی همسر یکی نظر بدی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من اگه کسی اینجوری درباره شوهرم نظر بده کلا میذارمش کنار برامم مهم نیس ناراحت بشه یا نشه از این نمیت ...

دقیقا همینطوره من باید همون موقع میذاتمش کنار

الان ازون حرفش نزدیک یه ساله میگذره اما هنوز آزارم میده وقتی بهش فکر میکنم..بعد اینکه چون اون حرف ازش خیلی وقته گذشته یه جورایی ضایعس که بخاطر هون قضیه بهونه کنم و کات کنم برمیگرده میگه پس چرا اون موقع کات نکردی..

الانم نمیدونم چطور کات کنم باهاش که ناراحت هم نشه

میدونم ادم شوخ طبعیه ولی اصلا خوشم نیومد که با اون قضیه شوخی کرد

دقیقا همینطوره من باید همون موقع میذاتمش کنارالان ازون حرفش نزدیک یه ساله میگذره اما هنوز آزارم میده ...

گفتم که اصلا مهم نیست ناراحت بشه 

اومد خونمون شوهرم سرکار بوداین اومدنش هم فقط بخاطر لین بود که تکواندو میره باشگاهش کوچه کناریه ماعه. ...

حق داری بنظرم این ارتباط به جای خوبی نمیرسه هرکدوم زندگی متفاوت خودتون رو دارید اون شمارو ازنطر تاهل هیچوقت درک نمیکنه و در جایگاه شما نیست بهتره ارتباطتو خیلی عاقلانه تموم کنی تا ضربهدسختی نخوردی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

عزیزم چه ساده ای که هنوز نگرانی که خانم ناراحت نشه !! 

رفیقت یه اشغاله هم میخواد شوهرتو از چشت بندازه ، هم بهش فحش میده ، هم چشش پاک نیست 

به درک که ناراحت میشه شمارتو عوض کن بی سر و صدا کات کن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

گفتم که اصلا مهم نیست ناراحت بشه

اگه ارتباطو کم کم،کمرنگ کنم بهتر نیس؟

حس میکنم اینکه یهو کات کنم خیلی بد میشه

آخه مامانش هم منو میشناسه رفته بودم خونشون پاگشا و اینا داد..یه سری حتا با مامانامون رفتیم بیرون 

بعد شهرمون کوچیکه میترسم بعد کات به خودش یا مامانش برخورد کنم😑

کلا راحت بزارش کنار اصلا نگران ناراحت شدنش نباش 

رفیق به درد بخور نیست 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد