2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس گفته ناراحت نشی

کاملا جدی داشت میگفت.

یه دونه در حد خیلییی کم در اومد گفتم دکتر یعنی فقط همین حد تا تکامل مونده بوده😂

البته خوشحالم درنیاوردم چون دندون عقل جز دردسر چیزی نداره.

کشیدنش معمولا سخته یا جراحی نیاز داره.

وا دیر ک درمیاد دندونا هم خراب میکنع😐😐

اره واسه منم خیلییی فشار میاوردن ب دندونای دیگه فکم از درد نمیشد دست زد .

یبار رفتم دوتاشو با هم کشید یدفعه دیگه یدونه کشیدم اما چهارمی رو دیگه دکتر گفت نیازی نیست فشار از روی دندونای دیگه برداشته شده 

خدایا ااااااااااا شکرت
برعکس گفته ناراحت نشی

تا باشه ازین تکامل نیافتنا 😂😂😂

والا یه جراحی و دندون کشیدن از بقیه جلوترم.

دندون بیخود با زور درمیاد حالا با کلی سختی باید بری بکشی.

خب در نیااااا اصراری به اومدنت نیست😂

اره واسه منم خیلییی فشار میاوردن ب دندونای دیگه فکم از درد نمیشد دست زد .یبار رفتم دوتاشو با هم کشید ...

یعنی ۴ تا دندون عقل دراوردی؟ من فک کردم فقط ۲ تا درمیاد

دو تا بالا دراوردم

چه دکتر بی سوادی🤣🤣🤣

تحصیل کرده ایران نبود خیلی دکتر کار بلدی بود. ما خانوادگی پیشش میرفتیم.خدا خیرش بده کلی کار رو دندونامون انجام داد که بعد از گذشت چندین سال هیچ مشکلی پیدا نکردیم.

اره واسه منم خیلییی فشار میاوردن ب دندونای دیگه فکم از درد نمیشد دست زد .یبار رفتم دوتاشو با هم کشید ...

منم چهار تا دندون عقل نصف نیوه داشتم ک‌هر ماه یکیشو ابسه میکرد ینی ۵سال تحملشون کردم ماهی سه روز دردو هر ماه تحمل میکردم اما از کشیدن وحشت داشتم چون میگفتن جراحی 

دیگ یه روز واقعا کلافه شدم داشتم میمردم تمام دهنم درد میکرد رفتم سمت راست بالا و پایین هر دو رو یه خانوم دکتری بدون جراحی تو یه لحظه کشید خدا خیرش بده ظاهرا فشار برداشته شد چون یک ساله سمت چپ دردی نداره اما اون دوتام میکشم بالاخره

میدونید چرا بهش میگن عقل؟ و چرا از نظر شما کاربرد دارع؟

چون اون ته هست و نسبت به عقل نزدیکه بهش میگن دندون عقل

شاید باور نکنی من باهاش میجوم و حس میکنم از وقتی دراومده  یه خورده زاویه میده برای همینم میگم کاربرد داره 

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

یعنی ۴ تا دندون عقل دراوردی؟ من فک کردم فقط ۲ تا درمیاددو تا بالا دراوردم

آره واسه من ۴ تا بود سه تاشو درآوردم 

بعضیا ممکنه درنیارن ک کم پیش میاد یا گاهی اونایی  ک فک میکنن ندارن دندون عقلشون نهفته است اما توی ی سنی ب دندونای دیگه فشار میاره یا کل فک یدفعه دچار درد میشه بعد پیگیری میکنن و عکس . ک متوجه میشن دندون عقل دارند اما چون جاش کمه نمیتونه دربیاد و از زیر لثه داغون میکنه اونا باید جراحی کنن.

خدایا ااااااااااا شکرت
کاربردش چیه ؟

از نظر من میشه باهاش جوید چون دیدم کسی که بعد از کشیدنش دیگه مثل قبل خوراک نداره

و حسی که من دارم اینه که یه خورده زاویه داده به صورت

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»