بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در روند تکامل، انسانهای نخستین با دارا بودن فک بزرگتر، دندانهای بیشتری داشتهاند و با گذشت نسلها و نیروی کمتر برای جویدن غذاها و کاهش سایز فک انسان، دندانهای عقل فضای کافی برای رویش بدون دردسر ندارند.
من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی پس اگر آدرس را اشتباه آمدی برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.
دندون پزشک به من گفتکسایی که تکامل پیدا نکردن دندون عقل درمیارن.اخه من دندون عقل ندارم گفتم چرا گفت ...
چه دکتر بی سوادی🤣🤣🤣
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تو ۱۹سالگی یک بلاهایی سرم اورد ک هنوزم با ۳۴سال سن اسم دندونپزشکی میاد جیغ میزنم
اقا استرس ندین به من توروخدا😂🥺