بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحصیل کرده ایران نبود خیلی دکتر کار بلدی بود. ما خانوادگی پیشش میرفتیم.خدا خیرش بده کلی کار رو دندونامون انجام داد که بعد از گذشت چندین سال هیچ مشکلی پیدا نکردیم.
اره واسه منم خیلییی فشار میاوردن ب دندونای دیگه فکم از درد نمیشد دست زد .یبار رفتم دوتاشو با هم کشید ...
منم چهار تا دندون عقل نصف نیوه داشتم کهر ماه یکیشو ابسه میکرد ینی ۵سال تحملشون کردم ماهی سه روز دردو هر ماه تحمل میکردم اما از کشیدن وحشت داشتم چون میگفتن جراحی
دیگ یه روز واقعا کلافه شدم داشتم میمردم تمام دهنم درد میکرد رفتم سمت راست بالا و پایین هر دو رو یه خانوم دکتری بدون جراحی تو یه لحظه کشید خدا خیرش بده ظاهرا فشار برداشته شد چون یک ساله سمت چپ دردی نداره اما اون دوتام میکشم بالاخره
یعنی ۴ تا دندون عقل دراوردی؟ من فک کردم فقط ۲ تا درمیاددو تا بالا دراوردم
آره واسه من ۴ تا بود سه تاشو درآوردم
بعضیا ممکنه درنیارن ک کم پیش میاد یا گاهی اونایی ک فک میکنن ندارن دندون عقلشون نهفته است اما توی ی سنی ب دندونای دیگه فشار میاره یا کل فک یدفعه دچار درد میشه بعد پیگیری میکنن و عکس . ک متوجه میشن دندون عقل دارند اما چون جاش کمه نمیتونه دربیاد و از زیر لثه داغون میکنه اونا باید جراحی کنن.