2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی ایدی تلگرام هم اتاقیش را پاک کرد بعدش عذرخواهی هم کرد باز هم سه شب توی نمازخونه خوابید و گریه می ...

خب به درک که گریه میکرد

نمیفهمم چرا اینقد تاکید داری که گریه میکرد؟یه غلطی کرده بزا جونش در بیاد از گریه

گریه صلاح آدما نیست!اونم وقتی اشک تمساح باشه

ابروی هم اتاقیش نرفت یک ایدی بود بعد هم اتاقیش عوض کرد شماره که نداد ایدی تلگرام بود

بخاطر همینه خدا میگه حق الناس رو نمیبخشم، بخاطر همینه شاید خدا حقش رو ببخشه اما بخشش بنده خدا خیلی سخته، واسه همینه که میگن آزار رسوندن و تجاوز به حقوق دیگران حق الناس محسوب میشه تا با رعایتش جامعه جای بهتری برای زندگی بشه. حرفتون درسته بخاطر همین خصیصه سخت بخشیدن انسانه که گاهی جرم با مجازات همخوانی نداره. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بخاطر همینه خدا میگه حق الناس رو نمیبخشم، بخاطر همینه شاید خدا حقش رو ببخشه اما بخشش بنده خدا خیلی س ...

اتفاقا اون از هم اتاقیش معذرخواهی کرد و هم اتاقیش بخشیدش بعد رفت دیگه 

کم هم واکنش نشون دادن.کی دلش میخواد با همچین موجودی دوست باشه؟

بیخیال طرف از عصبانیت یک کاری کرده تاوانش هم من دیدم بدجور پس داد اتفاقا خیلی ادم اروم و مظلومی بود اگر از نزدیک ماجرا میدین نظرتو عوض میشد

اتفاقا اون از هم اتاقیش معذرخواهی کرد و هم اتاقیش بخشیدش بعد رفت دیگه

باید مجازات جنبه عمومی جرمش رو تحمل کنه تا درس عبرتی بشه که دیگران اینو بشنوند و نکرارش نکنن، درسته اون دوستتون پشیمونه، اما خب باید تاوان بده، از نظر شما یک تعویض ساده آیدی تلگرامه اما شاید همین آیدی براش مهم بود و نشه به راحتی عوضش کزد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
باید مجازات جنبه عمومی جرمش رو تحمل کنه تا درس عبرتی بشه که دیگران اینو بشنوند و نکرارش نکنن، درسته ...

بله خوب ولی مثلا هم اتاقی هایش یکی از اذیت هایی که بهش میکردن این بود اونها داخل اتاق درس میخوندن نمیذاشتن این با تلفن حرف بزنه این میرفت داخل راهرو حرف میزد بعد وقتی این اتفاق افتاد سرپرست بهش کفت جرا تو بقیه را مجبور میکردی برن داخل راهرو؟ یعنی کار هم اتاقیش هایش را به این نسبت داد