2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار درسته

204 بازدید | 25 پست

یکی بود توی خوابگاه ایدی هم اتاقیش را توی گروه های دوست یابی گذاشت جون از دست هم اتاقیش خیلی عصبانی بود و هم اتاقیش هایش اذیت میکردن بعد سرپرست فهمید و سرپرست جوری تحقیرش کرد که سه شب صدای گزیه اش را شنیدم بعد اتلقش را عوض کرد دختره کلی عذرخواهی کرد و گفت عصبانی بودم سرپرست کلی بهم فحش داد حتی بهش گفت و مجبورش کرد حتی دمپایی های بقیه را جفت کنه و دختره دوستی نداشت سرپرست بهش گفت منم بودم باهات دوست نمیشدم بی عرضه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون کسی کار بدی کنه بعد پشبمان بشه لایق این همه توهین بود

لایق بیشتر از اینام بوده

اون دختر معلوم نیست تو  چه خانواده ای بزرگ شده

لیوان دوستش رو که نشکسته که بگم پشیمونه که...

پشیمونی همه جا هم جواب نمیده الان پشیمونی ایشون دردی از هم اتاقیش دوا نمیکرده کهآخه این چه کاری بوده ...

اینجوری من دیدم هم اتاقی هایش خیلی قبلا اذیتش میکردن که عصبانی شد ولی هم اتاقی هایش مجازات نشدن این شد

اخه خیلی پشیمان بود و بدجور بهش توعین شد گفتم سه شب گریه کرد بعد رفت

بعضی چیزها صرفا با ببخشید عوارضش از بین نمیره، مگه آبروی رفته با عذرخواهی برمیگرده؟ مثل اینکه کسی رو به قتل برسونیم و بگیم ببخش و زنده شو ون اشتباه کردم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بعضی چیزها صرفا با ببخشید عوارضش از بین نمیره، مگه آبروی رفته با عذرخواهی برمیگرده؟ مثل اینکه کسی رو ...

ابروی هم اتاقیش نرفت یک ایدی بود بعد هم اتاقیش عوض کرد شماره که نداد ایدی تلگرام بود

اخه خیلی پشیمان بود و بدجور بهش توعین شد گفتم سه شب گریه کرد بعد رفت

نمیدونم به خدا🤷‍♀️

حالا غصه هم نداره بگو بیخیال باشه بعضی ها تو این مواقع واسه عقده گشایی همه چیزو بزرگ میکنن شاید سرپرسته هم از این دسته آدماس