2777
2789
عنوان

شوهرم بادخترچهار سالم قهرکرده

989 بازدید | 41 پست

دختراولم بداز ۱۰سال و۴تاسقط خدابهم بخشید تاقبل اینکه بچه دوم بیاد خیلی بهش میرسیدیم الان من خیلی خسته میشم اینم تنهاست میره بابچه های همسایه بازی 

دیشب شوهرم ساعت ۱اومدخونه رفته بود پیش دوستش دخترم گفت درو براش باز نکن ویه فوش داد ک تاحالا نداده بود از بچه هایاد گرفته

بدمن گفتم این حرف زشته... اما شوهرم دروبراش باز کرد دخترم کلا ن حرف زد ن نگاه کرد بامنودخترم قهر کرده البته قبلش زنگ زدم بهش باعصبانیت ک چرا دیراومدی...

دیشب دخترم خیلی دورو برش میرفت

اصلا بچه رو نگانمیکرد!

خیلی ناراحت بود دخترم یواشکی داشت گریه میکرد توجاش خوابش برد

هرصبح میومد بوسش میکرد بدمیرفت سرکار امروزم نیومد عین بچه ۳ساله قهرکرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این شرایط بچه حساسترهمنم شرایطم مث شماس حتی سن بچه تقریباخب بچه توخونه حوصلش سرمیره همش میره بیرو ...

بچتون تا ۱۲ شب کجا میره؟بچه تو سن رشد ۹ یا ده باید خواب باش ک

تو این شرایط بچه حساسترهمنم شرایطم مث شماس حتی سن بچه تقریباخب بچه توخونه حوصلش سرمیره همش میره بیرو ...

شوهرم ۱اومد خونه 

اون بالا یکم درهم نوشتم

خیلی نگران دخترمم دوسدارم اصلا سمت باباش نره تا با بی مهری روبرو نشه ولی خودش قبول نمیکنه

الان دخترت تو سن لجبازیشه تازه یه بچه ی دیگه ام اومده و اوضاع براش سخت تر شده قهر کردن بدتر باعث لجبازیش میشه 

با شوهرت صحبت کن روش دیگه ای برای ابراز ناراحتیش انتخاب کنه

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

واقعا همینقدر واستون عادیه 12شب بچتون بیاد خونه?

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شوهرم ۱اومد خونه اون بالا یکم درهم نوشتمخیلی نگران دخترمم دوسدارم اصلا سمت باباش نره تا با بی مهری ر ...

عزیزم بشین با همسرت حرف بزن و بهش بگو که این رفتار ها باعث میشه دخترتون تو بزرگسالی دچار مشکلات زیادی بشه ‌..

برو به شوهرت بگو این دخترایی که تو جامعه میبینی که فقط به مردای سن بالا حس دارن و میرن شوگرددی میگیرن رو با رییس و استاد و هرچی مرد سن بالاست تیک و تاک میزنن رو ببین، اینا مشکل د‌َدی‌ایشو دارن. یعنی دقیقا در سن دختر شما همینجوری از جانب پدر نادیده گرفته شدن، یا پدر نداشتن یا پدر بد داشتن!!

بعد دیگه تا آخر عمر فقط دنبال محبت پدری در مردهای مختلف میگردن و توی دام مردای کثیف میوفتن و زندگیشون نابود میشه. چون دیگه نمیتونن ارتباط سالم عاطفی با مرد زندگیشون برقرار کنن و از نظر روانی فرد آسیب دیده‌ای هستن.

کاش بزرگ می شدند بعد زن می گرفتن و بچه دار میشدندآخه مرد گنده محبت به بچه ای که به وجود اوردی وظیفته ...

انگار حالیش نیس دیشب از شدت ناراحتی گفتم اگه میدونستم دومی رو نمیاوردم هیچوقت