2777
2789
عنوان

شوهرم بادخترچهار سالم قهرکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 41 پست

دوستان شوهر اسی۱۲اومده. خوب بخونید خب.. ای بابا

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار حالیش نیس دیشب از شدت ناراحتی گفتم اگه میدونستم دومی رو نمیاوردم هیچوقت

توام داری مثل شوهرت رفتار میکنی. عوض این حرفا برو آگاهش کن. باهاش حرف بزن. بگو داره با این نادیده گرفتن بلایی برسر روان دخترت میاره که تا ابد بیوفته دنبال مردایی که حس میکنه توجه پدرانه بهش دارن. حتی اگر محبت بیش از حد هم بکنه همینجوری میشه ها. پدر باید بین سه تا ۶ سالگی دختر یه نقش حامی و محبت داشته باشه ولی مادر نقش اصلی رو باید داشته باشه. اگر کمتر یا بیشتر از حد معمول پدر در این سن به دختر توجه نشون بده، دختر دچار مشکل ددی‌ایشو میشه و تا آخر عمرش آواره حس و احساس پدرانه در مردهای سن بالا میشه. حتی اگر این مشکل ظاهرا بروز هم نکنه، نمیتونه شوهر آینده‌ش رو دوست داشته باشه مگه اینکه انقدر اختلاف سنشون زیاد باشه که بهش حس پدرانه بده.

چی شد کی به کی فحش داد 

کی در رو باز نکرد و‌کی کرد 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

خودت با دخترت صحبت کن، بهش بفهمون که ایراد از خودش بوده چرا دیراومده خونه... اونم باباشه ودلواپس میشه... بعدش خودت به دخترت خیلی محبت کن...باحرفات آرومش کن. براش مثال بزن دیراومدن تو خونه ممکنه چه عاقبتی داشته باشه. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
باباش دیراومد دخترم پشت در گفت دروبراش بازنکن وفوش داد

این رفتار دخترت بخاطر اینه که پشت سر پدرش زیاد حرف میزنی تو خونه، یا پشت تلفن با دیگران!

ببین ریشه مشکل از خودته خانم. تو باید مدیریت بیشتری داشته باشی!

ببین عزیزم قشنگ معلومه شما از دخترت غافل شدی

یه کم رابطه ت رو باهاش تقویت کن

یعنی چی خسته میشم، بچه آوردین بعد از ده سال مکافات که بفرستینش تو کوچه و خیابون و خونه ی همسایه؟؟؟؟

براش وقت بذار

مدیریت کن

باهاش نقاشی بکش

براش کتاب بخون

باهاش بازی کن

باهاش برنامه کودک ببین

مثلا وقتی داری اون یکی رو میخوابونی برای این یکی شعر بخون، باهاش بازی کن

آغوش خیلی مهمه زیاد بغلش بگیر

جلوش از این به بعد به باباش بد و بیراه نگو

هرچقدرم اعصابت خورد باشه برو توی یه اتاق دیگه باهاش حرف بزن

اینا همش مدیریت میخواد عزیزم