2777
2789
عنوان

دوستان من حساس شدم یا ایشون منو مسخره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 48 پست
این حرف من رو همیشه یه یاد داشته باشکار خودت رو بکن و حرف مردم اصلا واست مهم نباشه...اعتماد به نفس د ...

نه اصلا. هیچ کس فشار روانی که اون دوران روم بود رو نمیفهمه. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
عزیزم تلاش کنید. من اسفند شروع کردم برای کیفت بخشی(سبک زندگی) خوندن. یه جوری خوندم که هم دبیری قبول ...

عزیزم توروخدا راهنماییم کن چکار کنم پرورشی قبول شم بلد نبستم چطور حفظ کنم اون همه جزوه رو

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تبریک میگم افرین به ارادت ان شاءلله موفق شی

سعی کن خیلی خالتو نبینی تا حس بد نگیری

برای خوندن چقد زمان گذاشتی؟دلیر چی هستی؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
مبارکه عزیزم ایشالع موفقیت های بیشترمنم الان دارم برا کیفیت بخشی و اموزگاری میخونم میشه بگی کیفیت چ ...

کیفیت بخشی اول کل کتاب ها رو خوندم. نه خلاصه نه جزوه. 

بعد که کتاب ها رو خوندم. شروع کردم فیلم نگاه کردن. 

منبع فیلم های نوین استخدام بود. 

بعدش گنجینه هاش رو 

در اخر  سوال های تست بود از ایران استخدام. 

عمومی اختصاصی  تخصصی  برا کیفیت بخشی بیشتر سوال ها از همون بود.

اینجا تو گروه گفتن نوین استخداام خیلی بده. هر کی خونده قبول نشد. 

تاریخش هم ببین شب که فرداش میخواستم ازمون بدم. واقعا شکستم.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
عزیزم توروخدا راهنماییم کن چکار کنم پرورشی قبول شم بلد نبستم چطور حفظ کنم اون همه جزوه رو

با حفظ کردن قبول نمیشی عزیز دلم. 

بخون که بلد باشی. 

مثل بچه های کلاس من حفظ میکنند بعد همش یادشون میره.

تلاش کنید که مفهمومی بخونید. 

من برای دبیری اصلا نخوندم ولی همون چیزایی که برای کیفت بخشی خوندم کافی بود که قبول بشم 

دبیر

مطالعات عزیزم سلامت باشید 

یعنی روزی چنساعت خوندید چنماه؟

از بعد امتحان ارشد فکر کنم ۱۸ اسفند تا اردیبهشت 

از بعد امتحان ارشد فکر کنم ۱۸ اسفند تا اردیبهشت

دعا کن منم اراده کنم بخونم قبول شم

حوصلم‌نمیاد قبل دفترچه بخونم

یابعد ثبتنام خیلی بی انگیزه میشم براخوندن

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
کیفیت بخشی اول کل کتاب ها رو خوندم. نه خلاصه نه جزوه. بعد که کتاب ها رو خوندم. شروع کردم فیلم نگاه ک ...

رفتم نگاه کردم چند نمونه اسمش اکسیر بود گذاشته بود منظورت همونه ؟

گنجینه و قیلم ها رو از کجا باید بیارم؟

باید بخرین عزیزم.