2777
2789
عنوان

بی کسی تو سن کم چقدر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 63 پست
منم خیلی سخت میگذرونم شرایطم خوب نیست ولی به هر راه درستی که ببینم چنگ میزنم برا مشکلاتم راه پیدا کن ...

من افسردگیم خوب شده بود گفتم به مادرم بفرستتم مدرسه نفرستاد از اون موقع کلن یجوری شدم مادرم همش تو خونه منو تنها میذاشت میرفت بیرون کلن همش تنها بودم و هستم دوستیم ندارم کسیو ندارم بهش دل خوش کنم

واقعن خیلی سخته حس میکنم روحم متلاشی شده گوشیم که کلن همه چیش افسردگی شده همچیش غمگینه پست های اینست ...

خدا کنه یه اقا پسر خوب و باشخصیت هم بیاد شمارو خوشبخت کنه . 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون گفتی روستا هستی اونجا زود ازدواج میکنن فقط از روی تنهایی با هرکسی ازدواج نکنی.از خدا کمک بخواه.ی ...

از خدا میخوام بهم صبر بده ۱۰ وقت دکتر اعصاب گرفتم برم 

واقعن خیلی سخته حس میکنم روحم متلاشی شده گوشیم که کلن همه چیش افسردگی شده همچیش غمگینه پست های اینست ...

میدونم سخته ولی باید قوی باشی پله فکر آینده ،اگه هدفی نداشته باشی مطمئن باش خیلی قراره سخت تر بشه 

میزان استفاده ازگوشی روبه حداقل برسون همون عامل افسردگی وبدبختیامونه،اگه میتونی درس بخون یه دانشگاه دولتی برو که بهترین راهه,اگرم نه حتما چندتاحرفه پولساز یادبگیر

خدا کنه یه اقا پسر خوب و باشخصیت هم بیاد شمارو خوشبخت کنه .

این دورو زمونه همه دوست دارن عشقشون رو خودشون پیدا کنن کسی نمیاد خاستگاری کسی  که غریبست اونم من از این شانس ها ندارم 

هعی خیلی حالم بهتر شد این حرف هارو شنیدم🙂❤️

عزیزمی گلم

درسته این حرفها رو الان من زدم از پشت قاب گوشی و شما هم از پشت قاب گوشی خوندی اما ما دونفر همدیگه رو نه میشناسیم و نه دیدیم اما اون رابط ما، رو قلب های ما اثر میکنه و مطمئن باشین حضرت زهرا خودشون هستن که الان کاری کردن من الان آنلاین باشم و شما آنلاین باشین و شما تاپیک بزنین و من بیام و اسم مبارکشون رو بیارم و شما با اسم شون آروم بشین... پس بدون شما الان مهمون حضرت هستین تو این ایامی که مربوط ب خودشون هست. پس بسم الله کن و به حضرت سلام کن و از این لحظه باهاش دوست باش، همیشه مهمون قلبت میشه ان‌شاءالله و بهت آرامش میده

حتما اسم مبارکشون رو داخل اتاق نصب کن

این دورو زمونه همه دوست دارن عشقشون رو خودشون پیدا کنن کسی نمیاد خاستگاری کسی که غریبست اونم من از ...

برو مسجد و کلاس و اینور اونور دیده میشی 

لایک نکنید .توروخدا 
میدونم سخته ولی باید قوی باشی پله فکر آینده ،اگه هدفی نداشته باشی مطمئن باش خیلی قراره سخت تر بشه می ...

اگه برم مدرسه ای که تو روستا مادر بزرگم هست یعنی همون مدرسه قبلیم اذیت میشم همکلاسیام بهم می‌خندن دوباره هشتمو بخونم عقب بیوفتم  همش مسخره و دعوا و تیکه آدم های. این روستا روانین کاری بهشون نداشته باشی بهت کار دارن همه فامیل دور و حسودن

اگه برم مدرسه ای که تو روستا مادر بزرگم هست یعنی همون مدرسه قبلیم اذیت میشم همکلاسیام بهم می‌خندن دو ...

میدونم چی میگی عزیزم متاسفانه آدم عقده ای ومریض زیاده مخصوصااا اگه مظلوم باشی ،ولی باید سعی کنی قوی باشی 

زندگی پرازمشکلاته ومانباید بخاطر چندتاادم نادون موقعیت های که داریم روازدست بدیم😘

میخوای بشینی روحیت خوب شه ؟ همین که مجبور شی بری بیرون مجبوری به خودت میرسی و زودتر روحیت خوب میشه ا ...

پول ندارم کاری بکنم وسایل آرایش ندارم هیچی ندارم 

میدونم چی میگی عزیزم متاسفانه آدم عقده ای ومریض زیاده مخصوصااا اگه مظلوم باشی ،ولی باید سعی کنی قوی ...

الان که از لحاظ روحی بی حسم کلن دوست ندارم با آدم های اینجا صمیمی شم سمی هستن تو گوشی چندتا دوست دارم با اون ها حرف میزنم