2777
2789
عنوان

زنم حیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 89 پست
فیکه عزیزان این تایپیک عضویتشون رو نگاه برای یوتیوپ میخوان متفرق شین تایپیک فیکهکیکههههههه

الهیییییی چه سختی ای میکشی بخوای ثابت کنی تاپیک فیکه😅😅😅 درسته احتمال زیاد فیکه ولی اینجا کاربرا سر خیانت تبادل نظر میکنن البته که به تاپیک فیک نباید پروبال داد👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتت کنه اسی اول صبحی فکرمون با تاپیک فیکت درگیر کردی 

ایشالا بخوری زمین یه ملت بهت بخندن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خب فرصت بده مشخص میشه ذاتش چیهانسان ممکن الخطاست

من باشم اصلا فرصت نمیدم خیانت چیزی نیست که بشه بخشید وفرصت داد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

اون زنای هرزه فقط بخاطر کمبود هرزه میشن

منم قبلا همین فکرو میکردم ولی بخدا اینجوری نیست ذاتشون کثیفه کثیف ببین الان من مجردهم تو زندگیم کمبود دارم یعنی باید برم هرزه بشم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

فیکه عزیزان این تایپیک عضویتشون رو نگاه برای یوتیوپ میخوان متفرق شین تایپیک فیکهکیکههههههه

به نظرت روزی رو می‌بینیم که کاربرا اینو متوجه بشن؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

این چرت و پرتارو بزارین کنار ، که ببین کجای زندگی براش کم گذاشتی ، مگه قراره هرکی تو زندگیش کمبود احساس کرد بره با یه نفر دیگه کمبودشو پر کنه ؟ این حرفا فقط برا عادی سازی خیانت مطرح میشه ، اساسی ترین و ستون ازدواج تعهده ، کسی که خیانت میکنه ، به هیچ وجه قابل بخشش نیست ، وگرنه به خودت ظلم کردی