2777
2789
عنوان

زنم حیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 89 پست
اون زنای هرزه فقط بخاطر کمبود هرزه میشن

طرز فکرامون با هم فرق داره زن کمبود هم که داشته باشه میتونه جدا بشه بعد هر غلطی میخواد بکنه ..کمبود دلیل خوبی برای توجیه خیانت نیست!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاخدااااابگو شوخی میکنی😐😐😐😐😐😐

بخدا 

ولی اشتباه کردم 

البته از ترسم بود چون بالام اینا اگه متوجه میشدن سرشو میبریدن 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
چه کامنت های حال بهم زنی!!!!!!!!!!!!یعنی چی که ببین کجا براش کم گذاشتی برعکس بودم همینا رو میگفتید؟ا ...

فیکه عزیزان این تایپیک 

عضویتشون رو نگاه 

برای یوتیوپ میخوان 

متفرق شین 

تایپیک فیکه

کیکههههههه

به نظر من ، خیانت فقط یک جواب داره اونم طلاقه ، فرصت دادن به آدمی که یکبار خط قرمزو رد کرده ، مثل نو ...

موافقم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
چه کامنت های حال بهم زنی!!!!!!!!!!!!یعنی چی که ببین کجا براش کم گذاشتی برعکس بودم همینا رو میگفتید؟ا ...

تمام کسایی که اینجوری میگن خودشون پاشون میلنگه و درواقع میخوان دل خودشونو اروم کنن 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

میگن خانوم ها الکی خیانت نمیکنن 

پس این خانوم ها متاهلی زندگی هایی خراب میکنن 

رو زندگی بقیه آوار میشن 

حتی دلشون به بچه خودشون نمیسوزه اینا چه جور خانوم هایی هستن!!!؟؟

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
طرز فکرامون با هم فرق داره زن کمبود هم که داشته باشه میتونه جدا بشه بعد هر غلطی میخواد بکنه ..کمبود ...

تایپیکشون فیکه جانم 

اینجور تایپیکا رو اول اول چک کنین 

سر کارید دوستاااااان

بخدا ولی اشتباه کردم البته از ترسم بود چون بالام اینا اگه متوجه میشدن سرشو میبریدن

چه بد امیدوارم هرکس خیانت میبینه بتونه زندگیشو از آدم خائن جدا کنه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
صد درصد تو زندگی مشترک زن و مرد نداره

خب اگه یکی کم میذاره خیلی راه وجود داره چرا دقیقا باید برن سراغ کثا فت کاری؟

میگن خانوم ها الکی خیانت نمیکنن پس این خانوم ها متاهلی زندگی هایی خراب میکنن رو زندگی بقیه آوار میشن ...

تاریخ کاربری رو چک کنین اول

تایپیک فیکه 

متفرق بشین دو س تاااااااان 

فیکع 

چه بد امیدوارم هرکس خیانت میبینه بتونه زندگیشو از آدم خائن جدا کنه

ما همش چوب اعتقادات خودمونو میخوریم 

تا وقتیکه به آقایون اجازه گرفتن ۴تا زن رو بدن همینه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴