2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10755 بازدید | 397 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور د ...

خاک تو سر نفهم و بیشعدرت کنم نه شخصیت داری نه ادب لیاقت آدمها به پشت و جلو نشستن نیست شما دریده ها بهتون ادب و احترام به بزرگتر یاد ندادن وقتی یه آدم با ۶۰ ۷۰ سال سن همراه تون میاد جایی ادب حکم میکنه اون فرد جلو بشینه ادب احترام خاک تو سر چه ربطی به لیاقت داره آدم پشیمون میشه از پسر آوردنش وقتی دریده هایی مثل تو خدای نکرده زبونم لال قرار بشن عروس آدم الان توی عفریطه یه دختر بیاری یه جندع مثل خودت بار میاد دیگه که نه ادب و احترام به بزرگتر حالیشه نه هیچی دیگه ریپ نزم چون اسمت و تو اعلاناتم ببینم نخونده میکنم تو کو نم و پاک میکنم 

یه چیزی بگم ،خیلی از خانوما این مسایلو داشتن ،حلش نکردن و فکر کردن میرن سر خونه زندگیشون درست میشه ی ...

من بشدت بهش وابسته م جوری که دوبار که قهر بودیم تا پای مرگ رفتم ولی قهر جدی فقط نمیدونم چجوری کارم به طلاق نکشید اما الان ی دعایی پیش ی سید خیلی معروف انجام دادم با کلی هزینه والا اما اگه دیدم تاثیری نداره خدا شاهده میخام تمومش کنم همه چیزو

میدونن

میدونن و کاری نمیکنن ،چرا پدرت باهاش حرف نمیزنه ،من دختر ۲۰ ساله دارم بخواد ازدواج کنه تمام حقوقشو میگیرم ،داماد بخواد برام پررو بازی در بیاره ردش میکنم بره پیش خانوادش ، عمرا بذارم بچمو عداب بده ،بچه بزرگ کنم پسر مردم بیاد گند برنه به جوونیش

خاک تو سر نفهم و بیشعدرت کنم نه شخصیت داری نه ادب لیاقت آدمها به پشت و جلو نشستن نیست شما دریده ها ب ...

جنده خودتی وعمت گوه میخوری فحش میدی یک...ثانیا اون دهن گشاد تو ببند وگرنه خودم میبندمش اسکول چاقال همین امثال تو باعث شدن چهار تا شوهر احمق انقد سنگ مامانای هولشون وبه سینه بزنن

میدونن و کاری نمیکنن ،چرا پدرت باهاش حرف نمیزنه ،من دختر ۲۰ ساله دارم بخواد ازدواج کنه تمام حقوقشو م ...

چون خودم ازشون میخام دخالتی نکنن...بعد بخدا من پدر مادرم بشدت مظلومن هیچوقت اهل دخالت نیستن الآنم میگن وقتی تو خودت دوستش داری ما چیکار کنیم برات 

من بشدت بهش وابسته م جوری که دوبار که قهر بودیم تا پای مرگ رفتم ولی قهر جدی فقط نمیدونم چجوری کارم ب ...

هیچ تاثیری نداره ،باید رو خودت کار کنی ،ماها این دوره هارو گذروندیم خیلیا گذروندن ،زندگی مشترک اسمش روشه ،احترام دو طرفه ،عشق دو طرفه ،فداکاری دوطرفه ،پیشرفت دو طرفه ،اگه متقابل نباشه اونی که داره تحمل میکنه یه جایی بلاخره کم میاره ،یا اینکه شوهر توهم میگیره خودش ول میکنه ،این چیزارو قبل از عروسی درست کن حداقل ۳۰ دزصدشو هم درست کنی برد کردی

هیچ تاثیری نداره ،باید رو خودت کار کنی ،ماها این دوره هارو گذروندیم خیلیا گذروندن ،زندگی مشترک اسمش ...

میدونی چیه....مشکل من با عقیدشه طرز فکرشه از نظر اون اکثر زنا خرابن بجز مادر خواهر خودش

چون خودم ازشون میخام دخالتی نکنن...بعد بخدا من پدر مادرم بشدت مظلومن هیچوقت اهل دخالت نیستن الآنم می ...

وای خدای من ،با عرض شرمندگی با این راهی که تو میری یا طلاقه یا تا اخر همینه ،باید درستش کنی وگرنه همچین ازش نفرت پیدا میکنی الان جون محلت نمیده وابستشی