2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 12417 بازدید | 406 پست
خستم از این وضعیت...نمیدونم چرا خدا اصن بین این همه آدم مستقل وآزاد ی آدم وابسته به خانواده سر راه م ...

بیشتر تو وابسته ای به شوهرت ،اونم فهمیده ،شوهرت روان سالمی نداره تا وقتی بدونه میتونه حرصت بده میتازونه ،خودتو سرگرم کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادرشوهرا تا پسراشون‌مجردن‌ اصن نمیگن کی‌ هستی تا دوماد میشن اونوقت میشن عشق مامانشون والا

آفررررررررین...میگم بخدا زمان مجردی هیچ کاری باش نداشت بعد که عقد کردیم ی دفعه پسری براش نازل شدو شدعزیز دور دونه ی مادر

خب با چی خودم رو سرگرم کنم وقتی حتی نمیذاره دوست ورفیقم داشته باشم

اون نمیداره یعنی چی .مگه قراره اون تعیین تکلیف کنه برات ،دنبال شعل باش دنبال تحصیل باشه ،اگه با دوستان بیرون نمیری ولی تلفنی در تماس باشه ،بدار اونا بیان خونه پدرت که ببینیشون ،الان باید درستش کنی تا خونه پدرت هستی بعدا دیگه نمیتونی ،تا مظلوم باشی روز به روز بدتر میشه شوهرت،کینه ها و عقده هاشو سر تو خالی میکنه با خرجی ندادن با محدود کردن از کار و دوست و درس و شک نکن رفتی تو خونش حتی با خانوادت هم لج میکنه ،ببین این حرفو من کی بهت گفتم 

اون نمیداره یعنی چی .مگه قراره اون تعیین تکلیف کنه برات ،دنبال شعل باش دنبال تحصیل باشه ،اگه با دوست ...

تو همه حرفات عین حقیقته...مثه روز روشنن حرفات اما این بمن زور گرفته همش با تهدید اینکه طلاقت میدم مهریه تو میندازم جلوت دهن من و بسته و من هیچ کاری ازم برنمیاد خستم دیگه بخدا همین پریشب میخاستم ی بلایی سر خودم بیارم فقط دلم به حال مامان بابای بدبختم سوخت که قراره چه جوابی به این مردم بدن بخاطر همین منصرف شدم...من آدم طلاق گرفتن واین حرفا نیستم اصلا

خب با چی خودم رو سرگرم کنم وقتی حتی نمیذاره دوست ورفیقم داشته باشم

یه چیزی بگم ،خیلی از خانوما این مسایلو داشتن ،حلش نکردن و فکر کردن میرن سر خونه زندگیشون درست میشه یا درستش میکنن ،بعدا میگن بچه دار بشم درستش میکنم ولی درست نمیشه فقط به طرز عجیب و زجراوری این رفتارای همسر بعد بچه دارشدن رو اعصابتون تاثیر میداره ،همون ادمی که از طلاق میترسید بعد بچه دار شدن طلاق میگیره ،اصلا نمیدونم چرا اینجوری میشه چرا وقتی بچه میاد ،همون مشکلات قبلی با درصد بیشتری تو روح و روانت تاثیر میداره ،شاید بخاطر امیدی هستش که تو دل زنا ست که با بچه همه چی خوب میشه