2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7799 بازدید | 374 پست
نه خب مسئله فقط بابای بدبخت من نیست من که هر بلایی بگی بخاطر این سر خانوادم آوردم ولی خب خودمم شاید ...

وای عزیزم چرا صدتو گذاشتی برای همچین ادمی ک گوش ب دهن مادرشه از این ب بعد بزار بفهمن چی بودی و قدرندونستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بقرااااان.....دعا کن بلایی سرش بیاد که زندگی من وشوهرم ازیادش بره

عزیزم مادرشوهرت نباشه ،بعد میره میچسبه به خواهری برادری بلاخره به یکی میچسبه ،شما باید رو خودت کار کنی اون حساسیتو بردار بدار بفهمه دیگه نمیتونه تورو حرص بده ،تا اینکارو نکنی اون یه جایگزین برای مادرش همیشه داره ،من سر سوزنی از حساسیتام نمیگفتم و به رو نمیاوردم ،من نمیدونم چرا میخواستم از لج من اینکارو کنه ،کلا یه اخلاقی دارم نمیذارم کسی با رفتارش ناراحتم کنه ،شاید ناراحت بشم ولی از محالات طرفم متوجه بشه

خسته شدم....خسته دیگه امشب گفتم خدایا یا من وبکشه یا این زنه رو چون من دیگه نه راه پس دارم نه پیش فک ...

خدانکنه عزیزم چرا بخاطر ی‌ ادمی ک هیچی‌ حالیش نیس جونتو. بدی‌.اره میفهمم دیگه رویی نداری بخای تورو خونوادت بگی‌ 

نه من الان که دیگه نمیذاره سرکار برم زمانی که دوست بودیم مجرد بودم میرفتم فقطم بخاطر قرضا وگندایی که ...

حالا خودش در امدش خوبه که نمیداره بری سرکار،اشتباه نکن دنبال یه شغل مناسب باش ،تو این زمونه دخترا باید شاغل باشن مخصوصا با شوهری که شما داری ،یا درستو بخوم چرا وایمیسین شوهراتکن برای کار و درستون تز بدن 

عزیزم مادرشوهرت نباشه ،بعد میره میچسبه به خواهری برادری بلاخره به یکی میچسبه ،شما باید رو خودت کار ک ...

باور کن عمدا دست می‌ذاره رو نقطه ضعف من...ی برادر زاده داره مثه میمونه دقیقا تو یک دقه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰تا بوس محکم ازش می‌کنه قربون صدقش میره نمیدونی چقد این رفتاراش چندشه بابا خب منم زنم حق دارم بخدا که حالم بد بشه با این رفتارا...والا بخدا اگه داداشاش هیچ کدومشون از این حرکاتا بکنم

یعنی دیدی وقتی دعوتم میکنن میگن بیا مهمونی انگار دقیقا رو به جهنم میرم حاضرم بکشنم ولی سمت خونشون نر ...

خب تقصیر خودمونه دیگ وقتی مادرشون بفکر بچه اش نیست ما چرا حرص جوش بخوریم بنظرم کم محلش کن 

ت هم دم ب دیقه ب پدرت یا خواهر برادرات بزنگ و بگو دلتنگشون شدم یهو مثلا پیششی نیم ساعتیو با اونا حرف بزن کلا چیزیم گفت گفت وا چیه من عاشقشونم خب نمیتونم ازشوم دست بکشم

خب تقصیر خودمونه دیگ وقتی مادرشون بفکر بچه اش نیست ما چرا حرص جوش بخوریم بنظرم کم محلش کن ت هم دم ب ...

آفرین خوب چیزی گفتی ..ولی من وقتی خواهرم یا بابام بهم زنگ میزنن حالمو بپرسن این روشو میکنه ی ور یک کلمه از من نمیپرسه کی بود چی گفت خیلی آدم حسودیه

آفرین خوب چیزی گفتی ..ولی من وقتی خواهرم یا بابام بهم زنگ میزنن حالمو بپرسن این روشو میکنه ی ور یک ک ...

خب وقتی اون لجتو در میاره ت هم این کارو بکن

واقعا نمیدونم من همیشه منطقی و با صبوری جلو میرم این راهکاری ک بهت میدنم نمیدونم خوبه یا ن باعث لج و لجبازی میشه یا ن اما بنظرم گاهی لازمه

اره اون چیزیم نگفت ولی حواسش بهت هست دیگه

میفهمه

وقتیم اعتراض کرد رک بگو حرفتو مردا معمولا صبر ندارن تو ایجور چیزا سریع صداشون در میاد