2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10049 بازدید | 394 پست

وای چقد زندگیت شبیهه رفیقمه‌ بمیرم براش مادرشوهرش عین‌ موم شوهرشو تو چنگش گرفته  عقد ک بودن رفیقمو‌ داغون کردن دیگه ب هرنحوی‌ شد‌ ب بهونه کرونا‌ دخترو بدون عروسی بردن خونه 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهر کنه اهمیت نده خودش باز آشتی میکنه ،بگو حال ندارم بگو کسالت دارم ،چه میدونم یه چیزی بگو بعد میبین ...

نه من الان که دیگه نمیذاره سرکار برم زمانی که دوست بودیم مجرد بودم میرفتم فقطم بخاطر قرضا وگندایی که واسه این زده بودم میرفتم سرکار

من که الان دیگه خونه پدرمم بخدا قسم هیچ جا خونه ی بابا نمیشه من آرامش این جا رو با هیچ جای دنیا عوض ...

من اگه بابام همین الان میگفت پشتتم برگرد برمیگشتم طلاق می‌گرفتم 

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
من اگه بابام همین الان میگفت پشتتم برگرد برمیگشتم طلاق می‌گرفتم

نه خب مسئله فقط بابای بدبخت من نیست من که هر بلایی بگی بخاطر این سر خانوادم آوردم ولی خب خودمم شاید باور نکنی دوستش دارم کم بخاطرش زجر عالم وآدم ونکشیدم بعد فکر کن بیخیالش بشم ماشینی که خرید از پول منه با وام من خرید دماغ عمل کرد هزار بدبختی دیگه که یادم نمیاد یعنی حوصله ندارم بگم واقعا یکی دوتا نیست اخه

نه خب مسئله فقط بابای بدبخت من نیست من که هر بلایی بگی بخاطر این سر خانوادم آوردم ولی خب خودمم شاید ...

میفهمم فقط امیدوارم همیشه دوسش داشته باشی از چشمت نیفتع

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اره واقعا .ینی بعضیا میگن خانواده مهم نیس مهم طرفه اتفاقا برعکسه باید اول ادم خانواده طرفو بشناسهه

خسته شدم....خسته 

دیگه امشب گفتم خدایا یا من وبکشه یا این زنه رو چون من دیگه نه راه پس دارم نه پیش 

فکر کن ی درصد برگردم پیش خانوادم بگم نمیخامش این همون انتخاب خودمه که بخاطرش تو روی همتون وایسادم