2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7318 بازدید | 366 پست
۱۰ تا خواهر برادر! پسر وابسته!چه فکری کردی با خودت با همجین آدمی وارد رابطه شدی؟

نمیدونستم....تا پنج شیش ماه بمن نگفت چه خانواده پرجمعیتی هستن تا زمانی که وابستش شدم میدونست دیگه قرار نیست ولش کنم 

نمیدونستم....تا پنج شیش ماه بمن نگفت چه خانواده پرجمعیتی هستن تا زمانی که وابستش شدم میدونست دیگه قر ...

میگی یک ساله عقدم

چجوری تا ۵ ماه پیش نمیدونستی؟

یه چیزی بگو یگنجه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه نمیدونم چرا خودشو با من مقایسه می‌کنه😂حالا که انقد عاشق و دلباخته پسرش بود اصن نباید میذاشت زن ...

وای من اینارو کشیدمممم....آره میدونم چی‌میگی . میدونی چون از شوهر محبت ندیدن با پسر جبران میکنن شعور ندارن که این تازه عروسه جوونه دلش می‌شکنه مراعات کنم .

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

هیچوقت اول بسم الله برای شوهراتون طلا نفروشین پول ندین ،قدردان نیستن که هیچ ،زیرش هم میزنن که براشون اینکارارو کردین،طلای مجردیتو دادی شوهرت که چی بشه ،اونو باید برای جهازت میداشتی کنار یا میدادی خانوادت عوضش میکردن برای کادو عروسی

مادرش از قصد می‌کنه که بگه نمیتونی پسرم و ازم بگیری .

من که الان دیگه خونه پدرمم بخدا قسم هیچ جا خونه ی بابا نمیشه من آرامش این جا رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم پدرم بی منت بهم همه خوبی کرد برام از هرچیزی بهترینش وبهم داد واقعا بابام بهم جون میداد ومن احمق بودم که نفهمیدم اینم زورش میاد من مامان بابام همه کاری واسه بچشون میکنن نه خودش هیچ وقت باباش یا مامانش هیچ کاری براش نکردن یکی همین جا ی متنی گذاشت خیلی خوشم اومد خواستید بذارمش بگید

وای من اینارو کشیدمممم....آره میدونم چی‌میگی . میدونی چون از شوهر محبت ندیدن با پسر جبران میکنن شعور ...

شوهراشون هی از قدیم ریدن بشون زدن تو سرشون میخان کمبودمحبتاشون از طریق پسراشون جبران کنن

میگی یک ساله عقدمچجوری تا ۵ ماه پیش نمیدونستی؟یه چیزی بگو یگنجه

نه عزیزم پنج ماه بعد دوستی فهمیدم چه خانواده پرجمعیتی هستن اول بهارم بود که عقد کردیم حدود دوسال دوست بودیم دقیق نمیدونم بخدا چقد دوست بودیم

آخه نمیدونم چرا خودشو با من مقایسه می‌کنه😂حالا که انقد عاشق و دلباخته پسرش بود اصن نباید میذاشت زن ...

الانم یه جور خودتو ازش دور کن ،به بهونه کار به بهونه خستگی ،من نمیدونم بذار نبودتو احساس کنه ولی وقتی هم دیدیش خیلی عادی رفتار کن ،با عرض شرمندگی شوهرت عقده ایه که از لج تو اینکارارو میکنه ،اکثرا کسایی که خانوادهشون براشون تره هم خرد نمیکنن اینکارارو میکنن،یادمه منم نامزد بودیم میومدم شهر شوهرم ،اونم دقیقا همینکارو میکرد ،با خواهرو برادرش میرفتن تو اتاق جلسه میکردن انقد بی اهمیت بود برام که حد نداشت البته از درون ناراحت میشدم ه دو سه ساعت میرن تو اتاق درو هم میبندن ولی اصلا بروز نمیدادم تا ول کرد اینکارشو،دقیقا هم شوهر من زخم خورده خانوادش بود 

دخترعمم بااین شرایط۵ سال عقد موند ب امید درس شدن و نشد و درحال جداشدن هستن😕 یعنی پدرش دراومدا پسره اب میخورد باید مامانه میدونس

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
آره بخدا هرچی بگی حق داری...مرد جماعت ظرفیت خوبی کردن نداره

از این به بعد نکن دختر خوب ،البته من خودمم هم مثل تو بودم ،ولی دخترمو مثل خودم تربیت نکردم ۲۰ سالشه من مطمئنم روزی ازدواج کنه خوب سیاستی به کار میبره ،اصلا از اینایی نیست که بخواد فداکاری کنه ،باید طرفش ۱۰۰ خودشو بداره تا این براش قدم برداره 

الانم یه جور خودتو ازش دور کن ،به بهونه کار به بهونه خستگی ،من نمیدونم بذار نبودتو احساس کنه ولی وقت ...

بابا من هی میخام نرم پیششون اینا طایفگی یجورین که هی باید رفتامد ومهمونی بگیرن بزور من ومیبرن زنگ میزنه میگه بیا بگم نمیام خودش و چس می‌کنه قهر می‌کنه میشه بدبختی اصلا...وگرنه بقران یکماهم نبینمش عین خیالم نیست شاید باور نکنی ولی بشرط اینکه قهر نکنه قهرشم قهر عادی نیست میگه جدا شیم 

از این به بعد نکن دختر خوب ،البته من خودمم هم مثل تو بودم ،ولی دخترمو مثل خودم تربیت نکردم ۲۰ سالشه ...

من انقد فداکاری کردم دهنم برای هزار سال سرویس شده و هیچ وقت قدرشناسی نکرد ازم

دخترعمم بااین شرایط۵ سال عقد موند ب امید درس شدن و نشد و درحال جداشدن هستن😕 یعنی پدرش دراومدا پسره ...

والا حق داشت جدا بشه ولی من شرایط جدا شدن واصلا ندارم مهم تر از همه من این کثافت و دوستش دارم دست خودمم نیست

بابا من هی میخام نرم پیششون اینا طایفگی یجورین که هی باید رفتامد ومهمونی بگیرن بزور من ومیبرن زنگ می ...

قهر کنه اهمیت نده خودش باز آشتی میکنه ،بگو حال ندارم بگو کسالت دارم ،چه میدونم یه چیزی بگو بعد میبینی داره عصبانی میشه تا ریلکس باش با آرامش جواب بده ،بگو قرار نیست که تو همه مهمونیا من باشم ،مگه سرکار نمیری؟ بگو خستم فقط مهمونی آخر هفته جمعه ها رو برو