2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 9208 بازدید | 382 پست
منم داداشم نوجوونه ولی از الان میگم خودت تاج سری عروستم تاج سرمونه . باخودم عهد بستم زن گرفت همون قد ...

بابا بقران مشکل از عروسا نیست تقصیر این مادرشوهرای الدنگه 

من مگه مرض دارم بخام پاچه بگیرم از کسی خدا شاهده خب منم رفتارچندش آور میبینم که دادم در میاد پس چرا نمیگم با بقیه پسراش اینجوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا بقران مشکل از عروسا نیست تقصیر این مادرشوهرای الدنگه من مگه مرض دارم بخام پاچه بگیرم از کسی خدا ...

اره بخدا میدونم ،میدونی‌چقدر سعی کردم عروس‌خوبه باشم چقدر خدمت کردم ولی دیدم دارن سوارم میشن توقع میره بالا عزیز نمیشم ذلیل میشم . خودمو کشیدم کنار

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

من مادرشوهرم اگه مثلا شوهرم منو میذاشت خونشون خودش میرفت نیم ساعت دیگه میومد بلند نمیشد واسم یه چایی بیاره تا شوهرم میومد پامیشد میوه میاورد چایی دم میکرد پذیرایی میکرد.در صورتی که میومد خونم هررررچی تو یخچال داشتم میاوردم جلوش میذاشتم 

اه چندش ، والا انگار شوهر مامانشه تا شوهر تو .

بعضی وقتا انقد میچسبن بهم که بقران استغفرالله بهشون شک میکنم ولو میشن تو بغل هم دیگه خب باید این کارارو با من بکنه نه با اون من که در تمام عمرم چنین چیزی ندیدم

میدونی حسادت میکنن،مثلا یهو میبینن پسرشون یه دختر جوون و که براش‌زحمتی نکشیده رو عاشقش شده دوستش داره بهش توجه میکنه .رفته رفته میخواد شبیه عروسش بشه .من مانتو بخرم فرداش مادر شوهرم میره دوتا میخره موهامو کوتاه کنم رنگ کنم میره زود رنگ میکنه .خدانکنه یکی جلوش ازم تعریف کنه یعنی خودشو خفه میکنه

من مادرشوهرم اگه مثلا شوهرم منو میذاشت خونشون خودش میرفت نیم ساعت دیگه میومد بلند نمیشد واسم یه چایی ...

این کثافتم دست به ی کار نمیزنه آشغال بیشرف...حالا من ی چیز بگم شاید باور نکنی بجون همون ی داداشم انقد خونشون ظرف شستم وکار کردم که اثرانگشتم پاک شده گوشیم با اثر انگشت باز نمیشه فقط باید رمز وارد کنم بلو بانکمم که با اثرانگشته نمیتونم توش وارد شم رفتم عابر بانک کارت به کارت کردم

بعضی وقتا انقد میچسبن بهم که بقران استغفرالله بهشون شک میکنم ولو میشن تو بغل هم دیگه خب باید این کار ...

مادرش از قصد می‌کنه که بگه نمیتونی پسرم و ازم بگیری . 

این کثافتم دست به ی کار نمیزنه آشغال بیشرف...حالا من ی چیز بگم شاید باور نکنی بجون همون ی داداشم انق ...

وای‌میفهمم منم انقد خونشون و تمیز کردم کمر درد دارم از اون موقع انقد سنگین میداد بلند میکردم خودمم عقل نداشتم فکرمیکردم کار درستی میکنم

۱۰ تا خواهر برادر! پسر وابسته!

چه فکری کردی با خودت با همجین آدمی وارد رابطه شدی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دوبهم زنی یا خبر چینی .یعنی هر چی که جاریام پشت سرم میگن میاد بهم میگه من اصلا دوست ندارم بفهمم بقیه ...

اگ اینجوریه از تو هم ب اونا بد میگه از جاریات دل چرکی نشو 

با هم متحد بشین هرچی گفت رو محل ندین همه جاریها😂

میدونی حسادت میکنن،مثلا یهو میبینن پسرشون یه دختر جوون و که براش‌زحمتی نکشیده رو عاشقش شده دوستش دار ...

آفرین دقیقا....من نمیدونم چی از جونش میخاد که هی دم به دقیقه زنگ میزنه بش انگار دوست دخترشه به خدا قسم من شاید از بین ۱۰بار تماس فقط یبار من به شوهرم زنگ میزنم همیشه میگم خودش کارش تموم بشه سروکلش پیداش میشه این هر ثاااااااااااااااااااانیه زززززززززززززززززززززنگ.....اون دفعه ام پالتو ها من ودیده بود رفته بود از تو کمدش همه پالتوهاش ودرآورد نشونم داد😐

آفرین دقیقا....من نمیدونم چی از جونش میخاد که هی دم به دقیقه زنگ میزنه بش انگار دوست دخترشه به خدا ق ...

🤣🤣🤣🤣وای میدونمممم چی میگی. زنیکه حقیر

اگ اینجوریه از تو هم ب اونا بد میگه از جاریات دل چرکی نشو با هم متحد بشین هرچی گفت رو محل ندین همه ج ...

بخدا جاریام با من رقابت میکنن من اصن کاری باشون ندارم یعنی هرکاری میکنم اونام درجا میرن انجامش میدن حالا به دوستای عشایرمون بر نخوره بخدا به منظوری نمیگم ولی من از اول تو شهر بزرگ شدم اونا همشون بچه عشایر و روستاهای خیلی پرتی بودن 

🤣🤣🤣🤣وای میدونمممم چی میگی. زنیکه حقیر

آخه نمیدونم چرا خودشو با من مقایسه می‌کنه😂حالا که انقد عاشق و دلباخته پسرش بود اصن نباید میذاشت زن بگیره...بخدا من نزدیک دوسال با شوهرم دوست بودم اصلا این رفتارارو ازش نمی‌دیدم که بگه عاشق مامانمم وفلانم بعد ازدواج اینجوری شد...بخدا میخاستم باش کات کنم ولش کنم برم زانو میزد جلو پاک گریه میکرد می‌گفت تنهام نذار نرو بری خودمو میکشم بقران قشنگ اشکاشو می‌دیدم دلم می‌سوخت ولش نمی‌کرد الان دیدی ؟؟؟؟؟