2777
2789
عنوان

خیلی از وابستگی شوهرم به مادرش حالم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7917 بازدید | 374 پست
ناراحتیت رو تابلو نکن چون شوهرت بیشتر لج میکنه این مردا تا بفهمن رو یکی حساسی بدتر میکنن

خب فدات بنظر منم فهمیده که چقد بدم از مامانش میاد عمدا داره اینجوری زجرم میده زنگ که میزنه جانم مادر اونم میگه کجایی جان مادر عوووووووووق حالم بد شد واقعا یاد مکالمه شون که میوفتم🤢🤮

ناراحت نشی ولی ی جاهایی واقعا زن حق داره دیگه بی محلی کنه کاش منم بلد بودم

دقیقا طاقتت تموم شه سنگدل میشی بی محلی میکنی ، قبلا میرفت سرکار زنگ میزدم الان اصلا میومد خونه بغلش میکردم تحویل میگرفتم الان میشینم رو مبل یه سلام خالی ، تاالان که عالی جواب داد .

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا نمیدونم چی بگم خوبه ک مامانت تونسته خودش رو نگه داره و بی محلی کنه منکه کلا اوسکولم با خودم می ...

خیلی جنگید مامانم خیلی ،دیگه خسته شد .ولی چ فایده جوونیش رفت .من الان چند روزه بی محلی میکنم ،مجبورم نیستم خونشون برم اونقدددددر راحتم خدا میدونه

شیکمت بره بدبخت اون مادرشوهر که تو شدی عروسش 😓😓

حیف که بلد نیستم بلاکت کنم خای.مال بدبخت معلومه از اونایی که از صبح تا شب خایم.الی وکلفتی مادرشوهر ومیکنن که شوهرشون طلاقشون نده🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی جنگید مامانم خیلی ،دیگه خسته شد .ولی چ فایده جوونیش رفت .من الان چند روزه بی محلی میکنم ،مجبورم ...

منم خیلی سعی میکنم بی محلی کنم ولی اصن نمیتونم زود راه میام ب اصطلاح زود خر میشم نمیتونم مقاومت کنم 

خب فدات بنظر منم فهمیده که چقد بدم از مامانش میاد عمدا داره اینجوری زجرم میده زنگ که میزنه جانم مادر ...

حساس نشو ، براش تلاش نکن خیلی عادی به حال خودش رهاش کن ،رها کن تا به دست بیاری خودش برمیگرده ببین کی گفتم. میدونم خیلی حال بهم زنه خدا لعنتشون کنه

خب فدات بنظر منم فهمیده که چقد بدم از مامانش میاد عمدا داره اینجوری زجرم میده زنگ که میزنه جانم مادر ...

حساس شدی روش اونم داره بدتر میکنه 

بی تفاوت باش یا روش بهتر تو هم برو تو جبهه شوهرت بگو چخبر از مامان جان هندونه بزار زیربغل شوهرت کم کم سمت تو هم کشیده میشه 

حساس نشو ، براش تلاش نکن خیلی عادی به حال خودش رهاش کن ،رها کن تا به دست بیاری خودش برمیگرده ببین کی ...

تو میفهمی دقیقا من چی میگم....خیلی سخته بی توجه به همسرت باشی بعد بچسبی به مامانت من که نمیگم کلا قیدشو بزنه میگم همون اندازه ای که به اون توجه می‌کنه به منم بکنه

حتی اگه اونم بهت نگه تو برای احترام به بزرگتر باید بری عقب بشینی بخدا من خودم خجالت میکشم جلو بشینم ...

به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور داشت یاد پسرشون میدادن،هرچی عقده از زمان عروس بودن خودشون دارن سر عروسشون پیاده میکنن ذلیل شده ها

حساس شدی روش اونم داره بدتر میکنه بی تفاوت باش یا روش بهتر تو هم برو تو جبهه شوهرت بگو چخبر از مامان ...

خب میدونی چیه عزیزم بخدا نمیتونم حتی نقشم بازی کنم که خوشم از مامانت میاد لفظی ام نمیتونم حالش وبپرسم...نمیدونم شایدم دل به دل راه داره اونم انقد بدش از من بیاد

تو میفهمی دقیقا من چی میگم....خیلی سخته بی توجه به همسرت باشی بعد بچسبی به مامانت من که نمیگم کلا قی ...

تایم داره ،این وضعیت و ببینی و مثل قبل بهش سرویس بدی مرد هوا برش میداره بدتر میکنه ، از خدماتت کم کن اروم اروم .به خودت برس کارهای موردعلاقت و بکن خودتو مشغول کن که ببینه اگه برات تلاش نکنه توجهتو از دست میده 

به جهنم روت نمیشه امثال تو لیاقتشون همیشه پشت بودنه.جای زن کنار شوهرشه مادرای بی تربیتشون اگه شعور د ...

شاید بگن مادرش درد زایمان وهزار جور کوفت ومرض کشیده باش ولی اینا همش حرفه دردهایی که من باشوهرم کشیدم هیچ کس باهاش نکشیده با بی پولیش بی ماشینیش بی همه چیزیش ساختم تا اینکه الان واسه خودش مغازه زده کسی شده به فاطمه زهرا رهن مغازه رو من دادم که صاحب مغازه ش بیرونش نکنه بعد اون موقع مامان لجنش کجا بود؟؟؟؟کجا بود که من میرفتم تو رستوران تو بوتیک کار میکردم که پول قسط وام هایی که براش گذاشته بودم و بده...الان میاد میشینه حاضری پولاشو میخوره