2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه طرف خانوادشه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 32 پست
عزیزم توالان میدونی دیگ چ واکنشی نشون میده ب حرفات پس بیایمدت عکسشو انجام بده شوهرمنم اسم خانوادشو ب ...

بخدا من دیگ اسمشونو نمیارم مثلا امشب خاهرشوهرم میخاست موهای مادرشوهرمو  رنگ کنه فرچه رنگش گم کرده بود بعد دقیقا فرچه رنگ منم مثل اونه اومده ببرش میگه این فرچه رنگ منه انگار چون مال منو نیست گفتم نمیدونم والا این مال خودمه بعد انگار ک من دزدم ی نگاهی بهم کرد گفت خوب باشه مرسی و رفت انقدر اعصابم خراب شد ک حدنداره 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بچه نداشتم یک لحظه تو این زندگی نمیموندم فقط عمر وجوونیم رفت خانوادم هی میگن بیا بعد میترسم برم ...

درست فک میکنی  .من خودم کنار اومدم با این شرایط اینجوری زندگیم کمی اروم شد قبلا همش جدل داشتم برای رفتن خونه بابام یا خواهرم  . ولی خب دروغ چرا از درون  حالم خوب نیس ولی کنار میام . . ولی طلاق راهش نیس  .چون دیدم ادمی ک از شرایطی فرار کرده تو همون شرایط چند لول بالاتر گیر افتاده. توام کمتر بحث کن  حداقل خودتو دخترت ارامش داشته باشید .

بخدا من دیگ اسمشونو نمیارم مثلا امشب خاهرشوهرم میخاست موهای مادرشوهرمو رنگ کنه فرچه رنگش گم کرده بو ...

درکت میکنم عزیزم گاهی بجزسازش وسکوت چاره ای نیس اگرزندگیتودوستداری هرچی شنیدی هررفتاری دیدی اهمیت نده سخته ولی میشه شوهرتم کم کم امتحان کن بهترمیشه مردا ازنطروابستگی ب خانواده اکثرا شبیه همن🤦🏻‍♀️

درست فک میکنی .من خودم کنار اومدم با این شرایط اینجوری زندگیم کمی اروم شد قبلا همش جدل داشتم برای ر ...

اره دیگه مجبورم تحمل کنم واقعا دیگ خسته شدم ن درامد داره ن پولی داره همیشه سمت خانوادش اخلاق نداره 

و منم مجبورم کناربیام بخاطر ارامش خودمو دخترم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اره دقیقا یعنی چی چکارکنم من کارامو کردم فردابرم خونه مامانم اینا😄

یمدت ب حرف شوهرت باش چون اسم خواهرشو اوردی میگ داری باهاش لج میکنس بدترمیشه اگرب شوهرت گفتی فردا میرم شوهرت ازسرکاراومد یخورده سردباش 😅بعدش پرسید رگو بخاطر تونرفتم یجورایی هندونه بزارزیربغلش

درکت میکنم عزیزم گاهی بجزسازش وسکوت چاره ای نیس اگرزندگیتودوستداری هرچی شنیدی هررفتاری دیدی اهمیت ند ...

ب شوهرم گفتم این فرچه ارزش نداره ولی رفتارمامانت خیلی بدبود گفت نه مگ چکارکرده بنده خدا  سوال کرده 😣😣😣😣

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

منم پارسال سر همین قضیه دعوای بدی کردیم من به اصرارخانواده یه شب موندم فرداش بچه یکم بی قرار بود بعد که اومد دنبالمون یه جوری اخم کرده بود جلو خانوادم که انگار یکی باباشو کشته منم سریع آماده شدم بعدش ما رو به زور برد خرید هوا هم خیلی سرد بود فرداش فهمیدم‌میخواسته اگه بچه سرماخورد بگه چون اونجا موندی

هیچی دیگه فرداش اومد خونه الکی گفت بچه تب داره حالا اصلا تب نداشت بعدم شروع کرد بهم توهین کردن منم زنگ زدم ننش الکی گفتم میخوام برم پیش دکتر اونم اومد و گفتم ماجرا اینه بعدم زنگ زدم خانواده خودم اومدن و...

واللا خواهرشوهر منم هر روز هفته هر موقع دلش بخواد خونه مادرش تلپ شده بهشون گفتم 

یمدت ب حرف شوهرت باش چون اسم خواهرشو اوردی میگ داری باهاش لج میکنس بدترمیشه اگرب شوهرت گفتی فردا میر ...

الان چندوقت هی میخوام برم نمیذاره منم میگم خب باشه نمیرم بخاطر تو.... اگر من نباشم مادرشوهرم ناهارشام نمیده بهش 

یبار رفتم خونه مامانم 

کلا ی روز بود مادرشوهرم زنگ زدگفت پس نمیای 

شوهرت مریض شده پاشو بیا اونوقت الان دامادش مریضه دخترش 10روز اینجاست نرفته خونه اش

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منم پارسال سر همین قضیه دعوای بدی کردیم من به اصرارخانواده یه شب موندم فرداش بچه یکم بی قرار بود بعد ...

آخ آخ منم دقیقا همین طوریه شوهرم 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منم پارسال سر همین قضیه دعوای بدی کردیم من به اصرارخانواده یه شب موندم فرداش بچه یکم بی قرار بود بعد ...

بعدش چی شد بهترشد؟ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

خاهرشوهرمن الان شوهرش سرماخورده نمیره یه آشی براش درست کنه اونوقت اگر من شوهرم مریض بشه من برم خونه بابام اینا خودشونو میکشن 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨