2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه طرف خانوادشه

193 بازدید | 33 پست

خانوما  میشه لطفا نظرتونو بگید

شوهرم همیشه طرف خانوادشه

اگر من ی حرفی بزنم به خانوادش سریع بهم فحش میده

مثلا من حق ندارم برم خونه بابام یکی دو روز بمونم 

مثلا تو ماه یکبار 

ولی خواهرش همیشه خونه باباشه میاد هفته هفته وایمیسه بعد شوهرش خونه مامانش شام وناهارمیخوره

من ب شوهرم گفتم خواهرت ببین همیشه اینجاست چرا هروقت من میخام برم خونه بابام یا خودت یامامانت میگید غلط کردی بری خونه مامانت بمونی زن باید پیش شوهرش باشه؟؟؟ 

بعد یهو گفت این گوه خوریا ب تو نیومده سرت ب زندگی خودت باشه 

بچها همیشه اینطوریه من از این اخلاقاش متنفرم چکارکنم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

بنظرم تو کار خودتو بکن، هروقت خواهرش خونه مادرشوهرت بود توام برو خونه بابات ، تا اون نرفته خونه خودش توام نرو خونت

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :

اینکه شوهرت همیشه طرف خانواده خودش رو می‌گیره و حتی در مقابل درخواست‌های طبیعی مثل موندن چند روزه پیش خانواده‌ات رفتار تندی نشون می‌ده، نشون‌دهنده چالش‌های عمیق‌تری توی رابطه‌تون هست که باید بررسی بشه. بهت چند نکته و راهکار می‌گم تا بتونی بهتر شرایط رو مدیریت کنی:

---

۱. شفاف‌سازی و گفتگو

به دور از تنش و دعوا:
زمانی که هر دوتون آرامش دارین، بدون مقایسه یا سرزنش، با شوهرت درباره احساساتت حرف بزن. بگو که این موضوع چطور روی احساست تأثیر گذاشته. مثلاً:

"وقتی نمی‌تونم مثل خواهرت وقت بیشتری با خانواده‌ام باشم، حس می‌کنم مورد تبعیض قرار می‌گیرم."

بدون مقایسه:
سعی کن حرفت رو مستقیم بزنی، بدون اینکه خواهرش رو مثال بزنی. چون مقایسه ممکنه حالت دفاعی پیدا کنه و اوضاع رو بدتر کنه.

---

۲. بررسی دلیل رفتارها

شاید شوهرت احساس می‌کنه که اگر تو بیشتر وقتت رو با خانواده‌ات بگذرونی، از او فاصله می‌گیری. یا شاید مادرش دیدگاه‌های سنتی داره که روی شوهرت تأثیر گذاشته.

رفتار او ممکنه از نوعی ناآگاهی یا ضعف در درک نیازهای متقابل نشأت بگیره.

---

۳. تغییر تدریجی رفتار

تعادل ایجاد کن:
به جای موندن طولانی در خونه خانواده‌ات، زمان‌هایی کوتاه ولی مداوم برای دیدار انتخاب کن. به شوهرت هم اطمینان بده که این دیدارها رابطه‌تون رو کم‌رنگ نمی‌کنه.

کاربردی بودن خواسته‌هات:
خواسته‌هات رو منطقی و در چهارچوب نیازهای طبیعی بیان کن. مثلاً:

"من فقط ماهی یک‌بار می‌خوام برم خونه بابام، مثل زمانی که تو با خانواده‌ات هستی."

---

۴. مقابله با توهین و بی‌احترامی

اگر شوهرت در گفتگو بهت فحش می‌ده، آروم ولی قاطع باش. بگو:

"من اینطوری نمی‌تونم باهات حرف بزنم. وقتی آرام شدی، می‌تونیم صحبت کنیم."

به هیچ وجه وارد بازی فحش دادن و مقابله به مثل نشو. این کار تنش رو بیشتر می‌کنه.

---

۵. درخواست حمایت بیرونی

اگر شوهرت حاضر به تغییر رفتار نیست و این مسئله به رابطه‌تون آسیب جدی زده، مشاوره زوجین می‌تونه خیلی مفید باشه. حضور یک متخصص کمک می‌کنه هر دوتون دیدگاه‌های همدیگه رو بهتر درک کنید.

---

۶. حفظ عزت نفس خودت

یادت باشه که احترام توی رابطه یک اصل اساسی‌ست. اگر احساس می‌کنی این رفتارها روی روانت تأثیر منفی گذاشته، باید به فکر سلامتی و عزت نفس خودت باشی.

---

نکته مهم

رفتار شوهرت ممکنه از باورهای سنتی یا فرهنگ خانوادگی بیاد، اما این موضوع به معنی درست بودنش نیست. باید با روش‌های درست بهش نشون بدی که تو هم حق داری نیازها و خواسته‌هات برآورده بشه. اگر کمکی بیشتری خواستی، باز هم اینجا هستم تا همراهیت کنم.

درکت میکنم اگه همسرت خوبه زندگیت خوبه سازش کن .این درد خیلی از ما زناس همشم برمیگرده ب تربیت خانواد ...

زندگیم ک افتضاحه شوهرم یه روزخوبه ی روز اخلاق نداره فقط اسم متاهلی رومه وگرنه همیشه تنهام و افسرده وقتای نیازش میاد سمتم فقط 

تک وتنها هرچی غم غصه است بدوشمه 

درامدشم ک صفره فقط ب قسطامون میرسه 

همیشه حسرت همچی و میذاره ب دلم 

فقط بخاطر دخترم ک 4سالشه دارم تحمل میکنم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
چه حرفا میزنه 😐😐😐. بعد جواب شوهرتو نمیدی بهت اینطوری میگه؟

چی بگم یکی من میگم دوتااون میگه بعدم بزن بزن خسته شدم از این روال

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
زندگیم ک افتضاحه شوهرم یه روزخوبه ی روز اخلاق نداره فقط اسم متاهلی رومه وگرنه همیشه تنهام و افسرده و ...

یجورایی منم مث خودتم منم خیلی سختی کشیدم  ولی بهتر نشد.بخدا میفهممت . از خدا میخوام بهت صبر بده بخاطره دخترت. 

چی بگم یکی من میگم دوتااون میگه بعدم بزن بزن خسته شدم از این روال

من خودم آدم کل کلیم شوهرم هم همینطور دقیقاا اگه بحثی پیش میاد انقد میگیم تا یکی کوتاه بیاد 😬😬. نمی تونم سکوت کنم هیچی نگم چند بار امتحان کردم اما خب نشد. 

یجورایی منم مث خودتم منم خیلی سختی کشیدم ولی بهتر نشد.بخدا میفهممت . از خدا میخوام بهت صبر بده بخاط ...

اگر بچه نداشتم یک لحظه تو این زندگی نمیموندم 

فقط عمر وجوونیم رفت خانوادم هی میگن بیا 

بعد میترسم برم و اونجا ازاینجا بدترباشه 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
پاسخ هوش مصنوعی ChatGPT :اینکه شوهرت همیشه طرف خانواده خودش رو می‌گیره و حتی در مقابل درخواست‌های طب ...

وای چقدر قشنگ توضیح داد ببخشید برای مشاوره باید چی بزنم ک اینطوری راهنماییم کنه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨