2777
2789

من خودم کسیو دوست دارم سه سالم باهاش تو رابطه بودم ولی هرکار کردم خانوادم راضی نشدن کات کردم ولی دلم هنوز باهاشه خوده پسره هم هی پیام‌میده ی کاری کن درست بشه  ۱۱ سالم باهام تفاوت سنی داریم حالا یه خاستگار دارم از فامیل ۸ سال تفاوت سنی داریم  قیافه اونی ک دوستش دارم بهتره از نظر مالی دومی اکی تره  یکی دیگهدهم هست فامیله ۳ سال تفاوت سنی داریم بیکاره  کار نداره مامانش مبگه ازدواج نکن تا  پسرم سربازیشو بره حالا کی میخاد سربازی بره معلوم نیست خانوادم سومی میخان چون سنش کمتره قیافشم بهتره من خودم دلم بااولیه ولی چیکار کنم خانوادم راضی شن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن سطح فرهنگی خانوادش از ما پایینتره ولی کلا خانوادش ی شهر دیگه زندگی میکنن خوده پسره تو شهر ما زن ...

چرا فکر کردی مسئله مهمی نیست؟

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

خانواده دارن دو دستی میندازنت تو چاه یعنی چی ازدواج نکن بره سربازی برگرده مگه مغازست بیعانه بدن و نگهش دارن اصلا شاید شرایط شغلی این آقا تا ده سال دیگه هم جور نشد میخای همینطوری بلاتکلیف بمونی گذشته از همه اینا با فامیل ازدواج نکن ابدااا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خانواده دارن دو دستی میندازنت تو چاه یعنی چی ازدواج نکن بره سربازی برگرده مگه مغازست بیعانه بدن و نگ ...

منم همینو میگم میگم مگه مسخره پسرم هروقت دلش خاست بره سربازی چرا باید ب امیدش بشینم بابای پسزه زنگ زده بابام گفته شنیدم خاستگار برا دخترت اومده من ناراحت میشم اگر کسیو تو خونت راه بری  شما ب ما قول دادین