2777
2789
عنوان

شما باشین کدوم خاستکار اتتخاب میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 41 پست
چون باخانوادش رفت امدی نداره من یه سال باهاش بودم هیچ بی منطقی با رفتار زشت ازش ندیدم

الان خودشو بیخیال دختر

یه پسر هیچوقت قید خانوادشو نمیزنه 

تو بخوای یا نخوای با فرهنگ و آداب و رسوم اونا برخورد خواهی داشت

اگه از نظر فرهنگی به هم نخورید واقعا اذیت میشی

خیلی خیلی خیلی خیلی اذیت میشی..

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اونی ک ازت ۸ سال بزرگتره از همه بهتره

خانوادم میگن یا دومی یا سومی ولی میگن سومی بهتره باز هرجور خودت میدونی ک من سومی ب هیچ وجه قبول ندارم چون از جایی شنیدم پسره نمبخاد خانوادش پیله کردن بابد بافلانز ازدواج ننی

منم همینو میگم میگم مگه مسخره پسرم هروقت دلش خاست بره سربازی چرا باید ب امیدش بشینم بابای پسزه زنگ ز ...

انگار معامله ملک و زمینه یعنی چی آخه مگه الان قدیمه پدرو مادرت بچه هاشونپ قول بدن به هم با پدرت منطقی صحبت کن بگو عزیزم خوشبختی من یعنی حال خوب شما درد منم یعنی روزگار سیاه شما پس دستی دستی زندگیمو نابود نکن قول منم به کسی نده پسره بره سربازیش بیاد کار خودشو راه بندازه منم تو این دوره خواستکارامو راه میدم اگه شد که ایشالا خوشبخت شم اکه هم نه اکه پسر به حد کمال رسیده اون روز پسنیدیم زنش میشم اگه هم نه که بازم منتظر همسر آینده لایقم میگردم ای بایا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قطعا سومی دختر خلی تو مگه :/// سومی اخه؟؟؟ چرا جز گزینه هات قرارش دادی اصلا

من سومی نمیخام چون از جاییم شنیدم گفته من اصلا نمیخام ازدواج کنم حتی بعد سربازی خانوادم میخان مجبورم کنن ولی اینو خانواده من متوجه نمیشن

خانوادم میگن یا دومی یا سومی ولی میگن سومی بهتره باز هرجور خودت میدونی ک من سومی ب هیچ وجه قبول ندار ...

پس بیخیالش شو

با دومی چند جلسه برای معارفه بذارید 

بیرون دقت کن ببین خسیس نیست، چشمش نمی چرخه یا بهت بی اجازه دست میزنه یا ن

دومی رو هم خوب بسنج خوب نبود ردش کن

اونی ک زیاده نر و خواستگار

میترسم بعد ازدواج من داغون بشه

این مسئله ای نیست که بخوای با دلسوزی پیش ببریش 

به دل خودت نگاه کن

البته که منطقتم نباید بذاری کنار

بشین سبک سنگین کن

ببین این پسر واقعا این همونیه که میخوای ؟ خوبیاشو یه لحظه بذار کنار... ضعف هاشو ببین. ببین میتونی یه عمر باهاشون کنار بیای؟

می‌تونه یه شوهر خوب باشه؟

می‌تونه یه پدر خوب باشه؟ 

با این مخالفت خانوادت، احتمال زیاد اگه یه روز پشیمون شدی پشتت نخواهند بود

احساسی تصمیم نگیر..

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
انگار معامله ملک و زمینه یعنی چی آخه مگه الان قدیمه پدرو مادرت بچه هاشونپ قول بدن به هم با پدرت منطق ...

نابودم کردن منو بااین طرز فکراشون من دلم برا اولی میسوزه اگر من ی درصد ازوواج کنم اون نابود میشه 

نابودم کردن منو بااین طرز فکراشون من دلم برا اولی میسوزه اگر من ی درصد ازوواج کنم اون نابود میشه

شما دلت تو این معقوله به هیچکسی جز خودت نسوزه و صد البته خانواده شخص اندازه خود شخص مهمه شما خودتو در نظر بگیر میبینی چقدر رفتارات و اخلاقیات شبیه یکی از والیدنته ایشونم همینطور وقتی سطح فرهنگستان به هم نمیخوره مطمین باش به مشکل برمی‌خوریم و اون آقا الان داره یه سری رفتاراشو سانسور می‌کنه به خاطر اون حس عشق و علاقه و نظر مثبت شمارو جلب کردن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پس بیخیالش شوبا دومی چند جلسه برای معارفه بذارید بیرون دقت کن ببین خسیس نیست، چشمش نمی چرخه یا بهت ب ...

ن خسیس نیست چون فامیل نزدیکه باهم بزرگ شدیم  اخلاقاشو میشناسم و اون میدونه ک من اولیو میخام باهاس ی مدت دوست بودم مبترسم بعد ها بزنه تو سرم منم میدونم ک خودش قبلا دوست دختر داشته