2777
2789
وااااای از دست اون زنیکه که اومده بود نظر داده بود عصبیم.یعپی جلو دستم بود میزدم صورتشون میترکوندم

اون که مرد بود معلوم و ضایع بود

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

این جور آدما کلا کارشون همینه که بگن دین گفته فلان و بیسار

پشت بند دین هزار گناه و فساد مرتکب میشن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم دروغ بود 

کاش میدونستم اینایی که مردم رو سرکار میذارن واسه پربازدیدی،آیا کاپ 💩💩💩 طلایی بهشون تعلق میگیره؟

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

منم نوشتم ولی دیدم ترکیده.نوشتم برو بمیر فقط😂

🤣🤣🤣🤣🤣👌🏻

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

من بودم از حرص داشتم منفجر میشدم فقط دوست داشتم اون زنیکه دم دستم بود پارش میکردم عوضی

معلوم نیست چه نونی خوردن امثال این حرومیا

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
من بودم از حرص داشتم منفجر میشدم فقط دوست داشتم اون زنیکه دم دستم بود پارش میکردم عوضیمعلوم نیست چه ...

بچه ها میگن مرد بوده

تاپیکش الکی نبود .اون کاربره چرت و پرت نوشته بود و نظر داده بود

من میگم99درصد دروغ بود چرا دایش اینا خالش اینا همون اول ک دیدن مزاحمش میشه نگفتن متاهله

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
بچه ها میگن مرد بوده

حتی اگر مردم بود خیلی حروم لقمه بود

چون اون استارتر وضعیتش خوب نبود با خودش فکر نکرد با نظر مضخرفش ممکنه گند بزنه به زندگی اون زن بدبخت یارو

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
من میگم99درصد دروغ بود چرا دایش اینا خالش اینا همون اول ک دیدن مزاحمش میشه نگفتن متاهله

اینو من میشناسم ی دفعه دیگ گفته بود طرف ۵۰ سالشه همه ریختن سرش با همین داستان ک قبرستون دیدتش و فلان و بیسار

پشت بند دین هزار گناه و فساد مرتکب میشن

اینا اصلا بویی ازدین گبردن 

مگه داعشی ها به قول خودشون مسلمون نبودن راحت اون همه غلط کاری کردن مگه شمر نماز شب نمیخوند اخرش سر امام حسین رو برید

اینا هرجابه نفعشونه به یاد دین می افتن اسلام یه حکم وضعی داده اینا براز نفس پرستی وهوس پرستی خودشون همش سوءاستفاده میکنن اینقدر بدم میاد میان میگن اسلام گفته 😡

هیج جای اسلام دراین مورد هوس پرستی چیزی نگف بابا شرایط داره اینا فقط سوءاستفاده میکنن

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

حتی اگر مردم بود خیلی حروم لقمه بودچون اون استارتر وضعیتش خوب نبود با خودش فکر نکرد با نظر مضخرفش مم ...

همچین احمق هایی جامعه رو ب گند کشیدن