2777
2789
حرص نخور فداتشم ولشون کن چرا اعصابتو با این چیزا بهم میریزب

آخه من خودم آسیب دیدم و بخاطر اینکه ی زن خراب وارد زندگیم شد از اون زندگی اومدم بیرون بعد از ۱۴سال😭😭😭😭😭

فقط دعا میکنم کسایی ک مثل بقیه ذات و دلشون کثیف نیست همیشه دلشون پاک و خوب بمونه

بله من خودمم میگم  هیچ وقت نباید قضاوت کرد یا منم کرد... امیدوارم هیچ کس دچار وسوسه های شیطان نشه....

ولی امشب واقعا برام عجیب بود رفتار اون کاربره .... هنوز تو شک هستم.... چقد راحت خودشو توجیه میکرد!!!!!

خدا هممونو به راه راست هدایت کنه نه راه گمراهان....

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من خودمم میگم هیچ وقت نباید قضاوت کرد یا منم کرد... امیدوارم هیچ کس دچار وسوسه های شیطان نشه... ...

الهی که اون کاربره هم بلایی سر زندگیش بیاد که بفهمه حتی اگه شوخی یا دروغ هم بود واقعاً اصلا نباید به زبون میآورد 

آخه من خودم آسیب دیدم و بخاطر اینکه ی زن خراب وارد زندگیم شد از اون زندگی اومدم بیرون بعد از ۱۴سال😭 ...

بگردم برای دلت🥺 

ابجیمم خیانت دیده ده ساله ی زنه اوار شده رو زندگیش🥺 هر دفعه پاشو کوتاه میکنه ولی زنه و شوهرخواهرم عبرت نمیگیرن ابجیم چهارتا بچه داره 🥺 خدا خیرشون ندههههه زنه هم متاهله هااا نک مجرد باشه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بگردم برای دلت🥺 ابجیمم خیانت دیده ده ساله ی زنه اوار شده رو زندگیش🥺 هر دفعه پاشو کوتاه میکنه ولی ز ...

خدا هم توی این دنیا و هم اون دنیا لعنتشون کنه.هم شوهر خواهرتو و هم اون زن خراب رو .

الهی که اون کاربره هم بلایی سر زندگیش بیاد که بفهمه حتی اگه شوخی یا دروغ هم بود واقعاً اصلا نباید به ...

ی جا تایپش لحجه افغانی ها رو داشت انگار...

شایدم افغانی بوده چون من خیلیاشونو دیدم تو فرهنگشون جا افتاده و براشون عادیه همسرشون چند تا زن داشته باشه حتی دیدم تو ی خونه دوتا هوو خوش و خرم باهم زندگی میکردن !!!!!نصیب نشه الهییی

بله من خودمم میگم هیچ وقت نباید قضاوت کرد یا منم کرد... امیدوارم هیچ کس دچار وسوسه های شیطان نشه... ...

الهییی امین

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خدا هم توی این دنیا و هم اون دنیا لعنتشون کنه.هم شوهر خواهرتو و هم اون زن خراب رو .

الهی امییییین

ی جا تایپش لحجه افغانی ها رو داشت انگار...شایدم افغانی بوده چون من خیلیاشونو دیدم تو فرهنگشون جا افت ...

آخه جالبیش میدونی چیه.میگه دین اسلام راه رو باز گذاشته برای اینکه گناه نکنی

آخه جالبیش میدونی چیه.میگه دین اسلام راه رو باز گذاشته برای اینکه گناه نکنی

😂😂 این دیگه نوبرش بود 

اصلا انگار مخشو شستشو داده بودن!!!!! یجورایی انگار داری بلانسبت یاسین تو گوش خر میخونی😅😅😅