2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی شعری گفت بی خیال

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بنظرم داشت دروغ میگفت

منم براش نوشتم که به داستان میخوره

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
وااااای از دست اون زنیکه که اومده بود نظر داده بود عصبیم.یعپی جلو دستم بود میزدم صورتشون میترکوندم

کدوم؟ همون ک گفته بود زن دومش شو؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
وااااای از دست اون زنیکه که اومده بود نظر داده بود عصبیم.یعپی جلو دستم بود میزدم صورتشون میترکوندم

احتمالا مرد بوده چ راحت میگفت زنش شو کسی نفهمه😂

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
منم براش نوشتم که به داستان میخوره

تا من خواستم چیزی بنویسم ترکید🫤😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
واقعا تاپیکش الکی بود من باور کردم🤦‍♀️🤦‍♀️

تو نی نی سایت هیچی باور نکن عشقم😐😂

تا من خواستم چیزی بنویسم ترکید🫤😂

منم نوشتم ولی دیدم ترکیده.نوشتم برو بمیر فقط😂