2777
2789
عنوان

امشب با حرفای شوهرم دلم اندازه دنیا گرفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 90 پست
از خدا کمک بخواهی نذرو ختمی بردار محبتش به دل همسرت بیفتهبچه ات رو هم نذر امام زمان کن که ان شا الله ...

سپردم بخدا ممنون از دلگرمیت

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
خواهر شوهر من وقتی باردار شد شوهرش به قدری ناراحت بود که میگفت برو سقطش کن و من تورو نمیخوام و.....ا ...

ببین استارتر

الان این چندمین نمونه هست دوستان تو این تاپیک از عزیز شدن بچه ناخواسته توسط، مردها میگن

پس به جای غصه که ضرر داره صبوری کن

به همسرت بدون اینکه خودش بفهمه به عنوان ی بچه نگاه کن که لازمه بزرگتر بشه تا خیر و صلاح رو بفهمه.. و بچه دار شدن آدم رو بزرگ می کنه

صبوری کن و از خدا کمک بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس اصلاااا صحبت مذهبی نکنتو دل خودت یواشکی نیت کنهمون حرف عذاب وجدان به خاطر قتل و نگرانی از باردار ...

ن با اونا مشکلی نداشت

حق داری ناراحت و نگران باشیولی به جای این غصه ها که برای خودت و کوچولوت ضرر داره، از خدا بخواه نظر ...

چشم انشالله میخام برم حرم کلی کمک بخام 😔

ببین استارترالان این چندمین نمونه هست دوستان تو این تاپیک از عزیز شدن بچه ناخواسته توسط، مردها میگنپ ...

درسته هنینکار میکنم ممنون 🙏

چشم انشالله میخام برم حرم کلی کمک بخام 😔

خدا رو شکر

منم ناقابلم ولی برات دعا می کنم

مواظب سلامتی خودت و نی نی گل باش😘❤

و همینطور مواظب همسرت..  مردها بچه ان 

یادت بود برای منم دعا کن خدا ی دختر سالم و صالح و عاقبت بخیر بهم بده به زودی

خدا رو شکرمنم ناقابلم ولی برات دعا می کنممواظب سلامتی خودت و نی نی گل باش😘❤و همینطور مواظب همسرت.. ...

الهی ک خدا ی دختر ناز و سالم بهت هدیه بده انشالله حاجتروا بشی

هزاربار گفتم اینو میگه کاریه ک شده الان ک لکه خونه بندازش و توجیهات خودش ...

عزیزم الان هفته هشتم قلبشم تشکیل شده لکه خون کجا بود 

خیلیها ارزوی یه بچه سالم رو دارن بعد حالا که خدا بهتون بچه بخشیده شما ناشکری میکنید عزیزم نکن حتما خیری توش هست! 

عزیزم الان هفته هشتم قلبشم تشکیل شده لکه خون کجا بود خیلیها ارزوی یه بچه سالم رو دارن بعد حالا که خد ...

موقعی ک سقط دلشتم بخاطر هماتوم هفت هفته و دو سه روز بودم و چون بو کیسه اب اومد بیرون همه چیزش واضح بود جنین شکل واضح نداشت شبیه رگه خون بود ازش عکس گرفتم و شوهرم دید از همون مپقع لکه خون افتاده تو دهنش

ن سقط نمیکنم اصلا