2777
2789
عنوان

امشب با حرفای شوهرم دلم اندازه دنیا گرفت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 90 پست
روابطمون خوبه شوهرم معتاد و خیانتکار اینا نیست نمیدونم چرا همش میگه زوده فعلا اینا سه ساله متاهلم

مگه میخواید چکار کنید که با بچه نمیتونید؟ مسافرتا سه نفره میشه غذا خوردنا سه نفره میشه شادیا و غما سه نفره میشه دقیقا مثل قبل فقط باید بلد باشی مدیریت کنی

عواقب داره گلممن یکیو میشناسم همه کار کرد سقط بشه نشدآخرم بچه معلول دنیا اومدیه کاربرم همینجا گفت تا ...

سپردم بخدا .‌ میدونی شوهرم اعتقاداتش صفره انقد ب همینا ک شما میگی فکر کردم مغزم داره میترکه ..‌ اگه از لحاظ مذهبی باهاش حرف بزنم سریع بحث میکنه ک چراو پرت نگو فلان

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکار کنم 😭

از خدا کمک بخواه

ی نذرو ختمی بردار محبتش به دل همسرت بیفته

بچه ات رو هم نذر امام زمان کن که ان شا الله یارشون باشه

با همسرت بحث و بدخلقی نکن

ولی سقط هم نکن

بگو قتل هست و تا اخر عمر عذاب وجدان ولم نمی کنه... و بگو می ترسی بعد باردار نشی به خاطر این ناشکری و مشکلات قبلی

وای الهینکن تو رو خدا اصلا برای سلامتی خودت خوب نیست

انقدددد حرف شنیدم ک سلامتیم مهم نیست پشیمونم خودمو فحش میدم ک چرا بخاطر ده دقیقه لذت گذاشتم ...

الان تو شرایط خیلیی بدیم دوراهی وحشتناکی ک یکسرش منم یسرش شوهرم و نمیدونم چ عواقبی داره 😔

سپردم بخدا .‌ میدونی شوهرم اعتقاداتش صفره انقد ب همینا ک شما میگی فکر کردم مغزم داره میترکه ..‌ اگه ...

همون کاری که گفتمو کن برو دکتر یا ماما پیشش گریه کن بگو با همسرت صحبت کنه هشدار بده ممکنه با سقط بچه دار نشید

سپردم بخدا .‌ میدونی شوهرم اعتقاداتش صفره انقد ب همینا ک شما میگی فکر کردم مغزم داره میترکه ..‌ اگه ...

پس اصلاااا صحبت مذهبی نکن

تو دل خودت یواشکی نیت کن

همون حرف عذاب وجدان به خاطر قتل و نگرانی از باردار نشدن مجدد را بگو

نگفتی اون دو تا قبلی رو هم که ناخواسته سقط شد نمی خواست؟ 

وااااااای چقد فکرت منفیه!!!!!انقد غصه میخوری واسه چیزی ک انشاءالله اصلا قرار نی اتفاق بیفتهیکم ذهنت ...

اره خیلییی منفی نگر شدم اصلا نمیتونم مثبت فکر کنم از سر شب ک شوهرم گفت مغزم سنگینه.‌ از سقط متنفرم ازینکه شوهرمم پشتم نیست دلم داره میترکه

قطعا نندازشاون ی موجود زنده است که میگه بکشیشاز خود خدا بخواه محبتش رو تو. دل همسرت بندازهاز چه نظر ...

خواهر شوهر من وقتی باردار شد شوهرش به قدری ناراحت بود که میگفت برو سقطش کن و من تورو نمیخوام و.....

اصلا زندگیش داشت به هم می‌خورد

ولی بچه که به دنیا اومد شد همه زندگی باباش 

وقتی گریه میکنه باباش دیوونه میشه

زنشو دعوا میکنه چرا میذاری گریه کنه

چرا نمیفتی دنبالش زمین نخوره

الان جونشو میده واسه بچه اش

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
انقدددد حرف شنیدم ک سلامتیم مهم نیست پشیمونم خودمو فحش میدم ک چرا بخاطر ده دقیقه لذت گذاشتم ...الان ...

حق داری ناراحت و نگران باشی

ولی به جای این غصه ها که برای خودت و کوچولوت ضرر داره،  از خدا بخواه نظر همسرت رو عوض کنه 

وای پس واقعا شرایطت حساس و خاصهجدی جدی ممکنه با سقط برای بچه دار شدنت مشکل پیش بیاداونا هم ناخواسته ...

من تنبلی تخمدان شدیدددد داشتم جوری ک اصلا ازاد نمیکردم یا سایزشون صفر بود اون دوتارو تحت نظر پزشک باردارشدم البته شوهرم نمیدونست ک دکتر میرم اما وقتی فهمید مخالفم نبود این یکی چون تنبلی دارم همچنان و اصلا فکرشم نمیکردم باردار شدم

چه ربطی داره منم ممکنه همین الان برم بیرون برم زیر ماشین ممکنه سقف بریزه رو سرم یا هزار بلای دیگه! ا ...

نمیدونم هاک تو سرم ذهنم خرابه

وای تو رو خدا این فکرها را نکنفقططط فکر مثبتبچه خدایی دارهاگر اعتقادات مذهبی داری نذر امام زمانش کنخ ...

اره اعتقاد دارم سپردم ب خدا و بعدم ائمه 😔

مگه میخواید چکار کنید که با بچه نمیتونید؟ مسافرتا سه نفره میشه غذا خوردنا سه نفره میشه شادیا و غما س ...

من ک هیچی من خودم عشق بچم .. شوهرم نمیدونم چشه