اون کارش زشتم باشه خدا تو قرآن گفته بهشون اف هم نگید... بی احترامی به پدر ومادر تبعاتش خدای نکرده ب ...
وا ب اون چ ربط داره مرتب بودن حموم من . ول کن توام
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کاملا درکت میکنم آدم بعضی وقت ها میخواد خونه خودش باشه و جایی نره من تو دوران مریضیه پدرشوهرم همسرم همش منو بزور اونجا میزاشت کامل افسردگی گرفته بودم تازه خیلی شبا میموندیم... دیگه دلم واسه تختم لک زده بود..🥲
والا دوستان میگن اون اومد رید رو سرتون هم حرفی نزنید بی احترامی نکنید بعد جالبه خودشون قط ارتباطم کردن
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
مادر شوهر من یه کثافت ب تمام معناست ،هیچ وقت حلالش نمیکنم بابت دردایی ک بهم داد بابت اعصابی ک هیچی ازش نمونده ،بابت آبرویی ک توی کل فامیل ازم میریزه و...همه اینا تاوان داره من نمیبخشم خدا هم نباید ببخشه
يعني شوهر شما به مادرش فحش ميده؟؟!!! و شما هم استقبال ميكني از اين طرز برخورد پسر با مادرش!!!
فحشه چی گفت دخالت نکن
ادما همیشه برای غمای دیگران احساس بخشندکی دارن همین خودشون باشن جرمیدن اون مادرشوهرو
بخدا هر وقت من اومدم حرف زدم گفتن مادرشوهر فرشته س و قابل احترام .بعد خودشون هزار تا زر میزنن پشت سر مادر شوهر خواهر شوهر
اره واقعا اینجورافراد نظر ندن بهتره بیشتر ادمو سنگین میکنن
من برم اعصابم بهم ریخت