اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دستت رو یر من .انقدر میاد تو کارای خونم دخالت میکنه ذله شدم .امشب واسم رو بالشی اورده میگه رو بالشیتون پاره س اوردم عوض کنم .نمیدونم اون پارگی رو چجوووور دیده من ندیدم . عصرم ی فضولی کرد شوهرم رید بهش
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
یعنی توشادیاشون مانیستیم ولی توتعزیتاشون و غما مانباشیم زنک میژنن ب فامیلا پدزمادرم ازماغیبت میکنن همیشه هم ب اینوراونوره همیشه هم نیگه من مریضم.مدامم صداشو شبیه مریضا میکنه تاجلب توجه کنه خونمونو توشیشه کرده خدانیامرزش این زن وروره جادورو