30سال از من بزرگتره من جای کوچکترین بچشم اینقد با من در رقابته و ازم متنفره ک نگو ،یکی نیست بهش بگه با دخترای خودتم این رفتارو داری خدا نشناس،چی میشد یکم مهربون بود زبونش نیش مار نبود ،چی میشد باهام مهربون بود و با هم خیلی دوست بودیم ازش متنفرم ،ولی من ب خودم قول داذم اگه خدا عمری بهم داد عروسم رو غرق احترام و عشق کنم اینقد ک سر من کوچکترین بحثی با پسرم نکنه دوستم داشته باشه دوسش داشته باشم ،مامانم عروساشو حلوا حلوا میکنه اونام عاشق مامانمن همیشه نگاشون میکنمو لذت میبرم از رابطشون😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اهمیت نده.ولی خدایی هرکس میگه مادرشوهرای ما خوبن خدا انشالله مثل مادرشوهرای ماتودامنشون بندازه
امیدوارم
من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
ب من گفت تو پسرمو ازم دزدیدی پسرم منوفروخت ب تو😐گفتم پسرت ک پیش خودته من کجا بردمش ،خدا هودش شاهده بحث و ناراحتی پیش میومد من التماس شوهرم میکردم برو سر بزن بهشون پدرو مادرتن ولی مادره فکر میکنه من اژدهام ،دیگه نسبت ب رفتاراش بی حس شدم فقط سپردم بخدا 17ساله دارم باهاش عذاب میکشم