2777
2789
عنوان

شما هم مادر شوهراتون وقتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2036 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پر از عقده و نفرت از گذشته هاشون هستن

من مادر شوهرم آدم بدی نیست 

ولی چون زنای قدیم خیلی عقده ها تو دلشون مونده یهو ی چیزایی میگن 

امروز اومدم ی ساعت با شوهرم برم بیزون 

میگه دیر نکنید انقدر بدم اومد مگه ما اختیارمون دست اونه 

بعدم کاری ب حرفش نداشتم کارامونو کردیم اومدیم 

دیدیم حال بد ک من داشتم میمردم کسی نبوده ب دادم برسه 😕😕

چی بگیم اخه 

اومدم نشستم فیلم مورد علاقمو ساعت ده ببینم 

انقدر داد زد و ناله کرد نذاشت ک 😑

واااای چه بد بی احترامی به مادر🤦🏻‍♂️😥

چه بی احترامیی ؟؟؟ ذله کرده مارو بخدا . اخه به اون چه میاد تو حموم من سرک میکشه . شوهرمم بمن میتوپه ک مگه خونه ی اونه ک میاد چک میکنه تو چرا اجازه دادی بره تو حموم . حتی آشغالی حمومم باز کرده نگاه کرده .شاید من تو اشغالی یه چیز بد انداختم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
همون کاری رو انجام بدید که دوست دارید وراحت هستید البته کمک کردن ورسیدکی و احترام بجای خودش اما قرار ...

من ک کاری باهاشون ندارم 

ولی انقدر فامیل میپرسه ک آدم روانش بهم میریزه 

من ارتباطمو با کل فامیلاش قطع کردم در این حد 

چه بی احترامیی ؟؟؟ ذله کرده مارو بخدا . اخه به اون چه میاد تو حموم من سرک میکشه . شوهرمم بمن میتوپه ...

اون کارش زشتم باشه خدا تو قرآن گفته بهشون اف هم نگید... 

بی احترامی به پدر ومادر تبعاتش خدای نکرده  به زندگیتون بر می گرده... 

شما همسرتو آروم کن بگو دلش می خواد حموممونم مرتب باشه... 

چه بی احترامیی ؟؟؟ ذله کرده مارو بخدا . اخه به اون چه میاد تو حموم من سرک میکشه . شوهرمم بمن میتوپه ...

هرچی باشه مادرشه شوهرت خیلی بی احترامی میکنه خودت بچت اینهمه زحمت کشیدی ایجور رفتار کنه چی من تودم با خانواده همسرم قطع رابطه ام اونم  چون توهین میکردن ولی ما هیچ توهینی هیچ حرفی نزدیم ولی قطع ارتباط کردیم اونم بخاطر خواهر شوعرم نه مادرش مادزش پشت دهترشه ولی ما حتی  بدترین حرفهارو میزد هیچ نمیگفتیم ولی خواهر شوهرم نه