2777
2789
عنوان

آیا من خواهر شوهر حسودی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقت یه چیزو بگم ؟اره از حسادته کارتون 

چونکه فقط برادرت بهش امکانات داده هزار تای اون امکانات رو باباها در اختیار بچه هاشون میذارن و اونا به هیچ جا نمیرسن ولی یه سریا اراده میکنن و خودشونو میکشن بالا 

بعدم خب اختلاف سنیا زیاد بوده حق داشته زود بچه بیاره برادرتم که کم سن نبوده 

اینجوری نباشید واقعا از خوشبختی برادرتون خوشحال باشید 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سربلندی اون سربلندی شماهم هست

کارتون پیش خداگم نمیشه

سکرخداکه برای داداشتون همسرخوبیه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

بی خیال بابا بزار تعریف کنه اونم سختیای خودشو کشیده

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بله حسودی 

خودش پیشونیش بلند بوده 

عروس شما نمیشد یوی بهتر از داداشت باهاش ازدواج میکرد 

اوباما وقتی که ریس جمهور بود یه روز با زنش میره رستوران صاحب اون رستوران نامزد قبلی زنش بوده اوباما میگه اگه با من ازدواج نمیکردی الان زن یه صاحب رستوران بودی 

زنش هم میخنده میگه من از بخت بلند خودمه که شوهرم ریس جمهوره

اگه واقعا بخوام بگم بله حسود هستین اگه خودتون این موفقیت ها رو توخونه همسر کسب میکردین بیشتر هم پز میدادین در کل زندگی برادرتون وخانمشون به شما ربطی نداره بخواین حرص بخورین

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ثواب کار خیر شما پیش خدا محفوظه.

درسته پول برادر شما تاثیر داشته ولی هوش و استعداد هم هست همه چی که پول نیست.

طفلک پدر و مادر که نداره همین که احساس خوشبختی کنه باید خوشحال باشید براش.

البته برادرتونم حال کرده ها دختره 20 سال ازش کوچکتره. الان میان ساله و یه همسر جوون داره و یه مادر پر انرژی برای بچه ها.

عزیزم پیامبر هم نمیتونه آینده را پیش بینی کنه .شما از کجا میدونید اگه با برادرت ازدواج نمی‌کرد صد در صد بدبخت میشد ‌‌‌‌‌بعدیه جوری میگی از عقبه اش انگار پدر و مادرش یا خودش بد کار بودن ...یعنی اینکه پدر و مادرش تو تصادف از دست داده اینقدر عقبه ی بدی هست ...والا خودش تو اینکار دست نداشته سرنوشتشان بوده ..هزاران هستن پدر و مادرشان از دست میدن یعنی از نظر شما لیاقت خوشبختی ندارن