2777
2789
عنوان

آیا من خواهر شوهر حسودی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 45 پست

همین که عرضه داشته پیشرفت کرده بایدم از خودش تعریف کنه 

گذشته ی هرکس به خودش مربوطه!!

واقعا هم امکانش هست خداقهرش بگیره ! یعنی چون خونوادشو از دست داده لایق خوشبختی نیست؟ باور کن دنیارو هم بدست بیاره باز حس نبود پدرومادرش توی وجودش همیشه میمونه..این دردش کم نیست؟حالا بنده خدا بخواد یکم خوشحالی کنه بابت موفقیتش شما بدت میاد؟!

خیلیا با پول شوهرشون افسارشون دررفت و نمک نشناسی کردن 

این که تمرکزش رو پیشرفت خودش و زندگیش بوده! 

اوف چقدر حرف زدم 😄

چون واقعا منم ناراحت شدم از طرز فکرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی برای ما پز کاراشو میده

خب پس پیش کی از موفقیتاش بگه عزیزم؟ پز نیست ذوق میکنه 

خب ادم اینجور مواقع به خونوادش میگه ذوق میکنه و اونا هم تشویقش میکنن شاید ایشونم میخوان همینکارو کنن 

اصلا گیریم پز هم بده بیخیال بابا ..زن برادرتونه !!مگه غریبس 

شما هم تاییدش کنید و بهش افتخار کنید

ابله وقتی تو سایت عمومی تاپیک میزنی معلومه منم نظر مینویسم اگه نمیخوای کسی نظر بده پس گوه میخوری تاپ ...

خیلی بی ادبی، در حد من و خانواده‌ام نیستی،نظر درست از آدم درست خواستم نه از روانی وعقده ای

سراسر زندگی من معجزه بود 

خب عزیزم شاید برادرتون با یکی دیگه ازدواج میکرد توی اون سن باهاش نمیساخت ونصف زندگی برادرتونو برمیداشت میبرد عوض اینکه یه خانم خوب زنداداشته که سه تا بچه هم برای داداشت اورده وسعی میکنه همسرشم سربلند کنه با موفقتهاش خوشحال باشین حسادت میکنین خداروخوش نمیاد زنداداشتونم از پیشرفتاش حرف میزنه منظورش پز دادن نیست میخواد اونجوری بهتون بفهمونه که لایق برادرتون هست بخدا گناه داره کم تذیتش کنین

شما حتی به بچه آوردنش هم‌معترض شدید ..یعنی خصوصی ترین مسأله هم دارید دخالت میکنید .خوب بنده خدا راست گفته سن برادرتون بالا بود ..به جای خوشحالی از بچه آوردن برادرتون انکار ناراحتید

تو که پول داشتی چرا به جایی نرسیدی که الآن به زن داداشت حسودی نکنی

آخه من از موفقیت هام حرفی نمی‌زنم که این بنده خدا یه ریز. از خودش تعریف می‌کنه هیچکس به من حق نداد، او تاپیک اما اگه جای من بودین بنظرم این حسو درک میکردین

سراسر زندگی من معجزه بود 

[QUOTE=361905519]آخه من از موفقیت هام حرفی نمی‌زنم که این بنده خدا یه ریز. از خودش تعریف می‌کنه هیچکس به من حق نداد، 

احساس موفقیت در وجودت نیست اگه بود این حس رو نداشتی 

تو غرور داری 

نمیدونی از دست دادن پدر و مادرو یتیم شدن یعنی چی 

بعد هم سه تا بچه بیاری تنهایی بزرگ کردن تو دوران بارداری مادرت پیشت نباشه یعنی چی 

این خلا ها رو داره با گفتن موفقیت هاش پر می کنه 

چون کسیو نداره که بهش افتخار کنه 

اصلا مگه رقیب شماست که بخوای حسادت کنی

اتفاقا افتخار کن که لول زن داداشت رفته بالاتر

تا ۴۳ سالگی داداشتو گزاشتین مجرد تازه به زور از دست شما زن گرفت.همتون حسودین نه فقط تو😐تازه هنوز داری میگی چرا سه تا بچه اورده.به تو چه سرت به زندگی خودت باشه.مهم اینه که اون دختر تونسته حتی با پول داداشت پیشرفت کنه خیلیا نمیتونن.