2777
2789
عنوان

پسرم زنگ زده گریه میکنه 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3685 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سایت خیلی عجیبه!!وقتی یکی از مشکلش بگه میگن طلاق بگیر یکی ک طلاق گرفته میگن متاسفیم ک بچتو ول کردی !!

چقدر خوبه اگ مرهم نیستیم لااقل نمک روی زخم نباشیم! هیچ زنی دلش نمیخاد بچش آواره بشه وقتی بچه آورده لابد شرایطش انقدر بد نبوده پیش خودش گفته زندگیم بهترمیشه نمیدونسته بدتر میشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من نمی‌فهمم چرا یه سریا اومدن نمک رو زخم اسی میپاشن هی میگن نباید فلان کارو میکردی..... بابا خودشم م ...

اره روزی هزار بار خودم لعنت میفرستم

ولی چ کنم

کاش هیچکس تو شرایط من نباشه

عجبب غم داره حالم

درکت میکنم ولی دلش میشکنه منم میگم یا بچه نیارن یا مث تخم آدم مسئولیتشو قبول کنن ولی حال اسی خوب نی ...

خیلیی بدهه🥺🥺🥺من نمیدوتم بچه حساسه نمیگن خدایی نکرده چیزیش شه مراقبت مبخاد غذا مقوی میخاد..؟؟بزرگ باشه اشکال ندارع

بخاطر همین اتفاق ها20سال سوختم وکتک خوردم تابچه هام زیردست این واون نیفتن

چون بچه هام مظلومن ومن اونهارو به این دنیای ناعادلانه تکثیف آوردم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
درسته ولی بچه اینو نمیفهمه..

بله من خودم تازه برگشتم پیش همسرم قهر بودم پسرااام تو اون مدت انگار روانی شده بودن 🥺 اما بعضی زندگیاا تموم شدنش ب نفع بچه هاست

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸