2777
2789
عنوان

پسرم زنگ زده گریه میکنه 🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2917 بازدید | 114 پست
خیلیی بدهه🥺🥺🥺من نمیدوتم بچه حساسه نمیگن خدایی نکرده چیزیش شه مراقبت مبخاد غذا مقوی میخاد..؟؟بزرگ ...

وحشتناکه 

امیدوارم اسی بتونه بچرو بیاره پیش خودش 

فقط ماها که تجربش کردیم میفهمیم بی پناهی چقد وحشتناکه اینکه مریض باشی و برای کسی مهم نباشه مرگ و زندگیت 

کمبود محبت و تروماها بماند

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

اره روزی هزار بار خودم لعنت میفرستمولی چ کنمکاش هیچکس تو شرایط من نباشهعجبب غم داره حالم

عزیزم تو راه درستو انتخاب کردی من خودم تو خانواده پر از دعوا بزرگ شدم آرزوم اینه که طلاق بگیرن ولی میگن بخاطر شما موندیم در صورتی که ما اینحوزی بیشتر آسیب میبینم خودتو ناراحت نکن همین که نزاشتی پسرت با دعوا بزرگ بشه خیلیه ایشالا که زود میاد پیشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تاپیکای قبلیت ک بحث عمل بینی و لیفت میفت و نمیدونم کاشت ایناست همشچی بگم اخه بچه رو ول کردی خودت ...

همین فردا هم بیای این تاپیک منو اینجا نمیبینی چون پاک میکنم 

داغون میشم با خوندنش

هفته ای چنبار این مدل تاپیک و درد دل میزارم

ولی نمک زخم نباش گل

نه پسرم ۹عمه بیشعورش ۱۷

استارتر کاش ی چند روزی بیاریش پیش خودت یکم مرهم باشی براش عزیزم امکانش هست؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
عزیزم تو راه درستو انتخاب کردی من خودم تو خانواده پر از دعوا بزرگ شدم آرزوم اینه که طلاق بگیرن ولی م ...

بنظر منم زندگی که مدام دعوا وکتک کاری باشه بچه بیشتر آسیب میبینه الآن نمونش رو دارم میبینم بچه ها یی که توی اینطور خانواده ای بزرگ شدن همشون عقده ای و ناحسابی شدن

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
همین فردا هم بیای این تاپیک منو اینجا نمیبینی چون پاک میکنم داغون میشم با خوندنشهفته ای چنبار این مد ...

ببخشید عزیزم

رو بچه ها خیلی حساسم کلا عصبانی شدم یدفه

تو هم حق داری 

...

من عمه م ، خدارو شکر بچه داداشم رو چشمم جا داره ، با اینکه زنداداشم اصلا با من خوب نیست

😑😑😑😑😑😑😑

بله در این که شما عمه خوبی هستید بر کسی پوشیده نیست 

و قراره آخر این ماه تندیس بهترین عمه خاورمیانه رو به شما تقدیم کنن😐

میفهممت

خودم مشکل داشتم تو زندگیم ولی فقط بخاطر اینکه به این حال و روز نیفتم وایسادم پای زندگیم

اگه مرد بچه رو نده ، بچه ها بعد طلاق به معنای واقعی آواره ان 

مدام بین اعضای خانواده شوهر پاسکاری میشن

هر کی از راه میرسه هرجور که دلش میخواد باهاشون حرف میزنه

گاها کتکم میخورن ازشون 

از فکر اینکه جاریام و مادرشوهرم بخوان بچه هامو پاس بدن خونه هم آتتتتتیش میگرفتم ، گفتم منکه بعد طلاقم‌میخوام بسوزم ، پس لااقل بالا سرشون باشم بسوزم 

مال که بی صاحاب بشه هر کی به خودش اجازه میده یه دست درازی بهش بکنه

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
عزیزم تو راه درستو انتخاب کردی من خودم تو خانواده پر از دعوا بزرگ شدم آرزوم اینه که طلاق بگیرن ولی م ...

دعوا های ما وحشتناک بود 

باباش چنبار میخاس گردنمو بشکنه تو دعوا 

پسرم داد زد و مرتیکه ولم کرد

پسرم الانم میگه.

خیلییی درده بچتو تنها بزاریا 

ولی راهی نداشتم 

کسی پشتیبانم نبود

پدرو مادرم پشتم نبودن

نمیزاشتن کار کنم

خونه پدرمم خواهرم و برادرم بچمو اذیت میکردن

دعوا های ما وحشتناک بود باباش چنبار میخاس گردنمو بشکنه تو دعوا پسرم داد زد و مرتیکه ولم کردپسرم الان ...

همین دیگه، بچه ت خونه پدربزرگش راحت تر از خونه پر دعواس خداروشکر کن خلاص شدی ازش

نمیتونی خونه اجاره کنی با هم زندکی کنید؟ چون پدرش باید هزینه هاشو بده دیگه فقط اجاره خونه و خورد و خوراک با تو