2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 21548 بازدید | 264 پست

تو یه تاپیک دیگه هم گفتم امثال منو شما تا وقتی تو یه ساختمون با هم زندگی میکنیم همین آش و همین کاسه ست منکه جوونیم داره میره پیر شدم از دست زنیکه

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب به شوهرت بگو بره به پدرش بگه حق خودشو بزنه به اسمش البته بگو سوتی نده که تو یادش دادی یا خیلی محت ...

گفته قبلا اونم در جوابش همین و گفته ک مگ‌میخوام بالا بکشم

دیگم شوهرم پیگیر نمیشه و هربار ک میگم میگه ولشکن تو چیزی نگو بابامه غریبه ک نیست

اینم‌بگم باراولشون نیست ک اصرار میکنن جایی بریماصلا هیچ اختیاری نداریم ک برای خودمون تصمیم بگیریم،بر ...

بنظرم یجا باید صدات درمیود تا حرفتو گوش کنه شوهرت

دیگه بیشتر از این بی احترامی نکن

به مادرشوهرتم بگو  با پسرت دعوا کردم ولی من اون حرف زشتو بهت نزدم

فقط راضی نیستم باهاتون هرجای بیام

سر چیزای الگی دعوا و صدا بلندی و در کوبوندن نکن.با ارامش و سیاست شوهرتو بکش سمت خودت. الان مادرشوهر ...

خواهر چمیدونستم انقدر میخوام هار بشم

انگار ب جنون رسیده بودم دست خودم نبود

اینم‌بگم باراولشون نیست ک اصرار میکنن جایی بریماصلا هیچ اختیاری نداریم ک برای خودمون تصمیم بگیریم،بر ...

خب نرفتی و نرو

حالادتو عصبانیت یهدحرفی زدی بعد چرا صدا بردی بالا و درو تخته رو کوبیدی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆