2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 13444 بازدید | 264 پست
در هر شرایطی با بی ادبی و توهین مخالفم عزیز من چرا کاری میکنی روتون تو روی هم باز شه حالا به وقتش هم ...

ایشالا ک‌بگه منم برم بزارم کف دست مامانم ببینم اونموقه چ حسی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن عزیزم گذشته ها گذشته به فکر آینده باش،، ولی من به شخصه خانواده شوهرم وقتی میگن بریم فلان جا شوهرمو می‌فرستم خودم نمی‌رم هیچیم بهش نمیگم با خیال راحت دراز میکشم یا به کارام میرسم 

چرا بیخودی اعصابتو خرد میکنی دنیا دو روزه جدیش نگیر

خداشاهده نوبت دکتر داشتم،بخدا دروغ نگفتم خانواده شوهرمم میدونستن ک نوبت دارم

می‌دونم نوبت داشتی ولی مگه واسه نوبت دکتر نرفتی 

اگه نوبت نداشتی میرفتی؟ 

میگم مستقیم میگفتی به این دلیل از طرف خوشم نمیاد اصرار نکنید

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

رقیه خاتون🤪تکه کلامشم اینه .من پیرم و میلنگم به صد جوون می ارزم 🤣🤣

آخی انگار همزاد نصرت‌خانمه 😅نصرت خانم‌ از وقتی شوهرش فوت شدن، اینو می‌خونه: زن بی‌شو، هر جا میشو. یعنی همه جا میره.

خیلی خوشحاله که شوهرش فوت شده 😅

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من اگر بودم می فهمیدم به مادرم چنین چیزی گفته پرپر میکردم اسی رو ولی دیگه اسی بنده خدا هم عصبانی بود ...

پس چطور میگین باید میرفتی ب اون مراسم؟

وقتی اونا هم ب مادر من بی احترامی کردن؟

وااااای بخدا قشنگگگگ عین خواهرشوهر منه .....اونم خودشو عقل کل می‌دونه ی چیزای پیش پا افتاده و سطحی ر ...

آره منم اوایل برای اینکه دلش نشکنه تاییدش میکردم. و چون خودمم خواهر ندارم واقعا دوس داشتم جای خواهرم باشه و عین احمقها خواهر صداش میزدم ولی چندماهه هم توی روی خودش و حتی پشت سرش حرفش شده اسمش رو خالی گفتم. مثلا فلانی. که شوهرمم متوجه شد. و پرسید قبلا که بهش میگفتی خواهر. گفتم به این خاطر دیگه بهش نمیگم. شوهرمم چیزی نگفت. امیدوارم کم کم بتونم از این آدم سمی خلاص بشم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
ایشالا ک‌بگه منم برم بزارم کف دست مامانم ببینم اونموقه چ حسی داره

نه عزیزم اینطوری نگو دلتون از هم می‌شکنه 

کارش خیلی اشتباه بوده همسرت که گفته به مادرش ولی بذار کش پیدا نکنه

کاش بهم بخندن ولی نیان فحش بارونم‌نکنن،واقعا جونم ب لبم رسیده بود،همیشه باید بله ب چشم اونا وایسیم ب ...

مادرش اگه تربیت داشت به پسرش میگفت بدون خانمت نیا و تنهاش نذار.

یا دوتاتون یا هیچ‌کدوم. 

از کونش میخاره ی خودت بدتر بوده؟ازین بدتر به مادرت گفتن؟

مادر من تو روز جهازبرونم توی جمع خورد شده و بخاطر چیزی ک اصلا ب اون عمه ربط نداشت،بخاطر چادری بودنش،بازم بگم؟

پس چطور میگین باید میرفتی ب اون مراسم؟وقتی اونا هم ب مادر من بی احترامی کردن؟

من نگفتم که‌بری خوب کاری کردی نرفتی بدتر از این باید سرشون در میوردی

ولی نباید شوهرت میگفت چنین چیزی رو‌تمام حرمت ها ریخت

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
آره منم اوایل برای اینکه دلش نشکنه تاییدش میکردم. و چون خودمم خواهر ندارم واقعا دوس داشتم جای خواهرم ...

منم اجی صداشون میکردم ولی الان پشت اسمشون خانم میذارم ینی حرصشون درمیاد ... خیلی رسمی ام حرف میزنم باهاشون

ولی من چن وقت پیش سر اون دعوا خیییلییی  اعصابم خورد شد  با شوهرم حرف میزدم و از خواهرش میگفتم خیلی توهین کردم به خواهرش . چیری نگفت بهم خودشم گفت ولش کن اون آدم نیست ولی پشیمونم