2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 21548 بازدید | 264 پست
عروس و پاگشا کردن اون نرفته بقیه رو که نمیتونن بندازن بیرون که...

خب بقیه هم نباید میرفتن 

داماد مث ببخشید گاو سرشو انداخته پایین رفته بدون عروس 

به نظرم مادر شوهرش باید می‌گفت یه شب دیگه مزاحم میشیم

بعد میومدن مشکل رو حل میکردن بین خودشون

اسی هم نباید می‌گفته نوبت دکتر دارم 

باید دلایلش رو واسه نرفتن می‌گفته مثلا تیکه انداختن و بی احترامی 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

یه روز میاد که حسرت همین روزا رو میخوری ، اونروزیکه دیگه جایی دعوت نمیشی ، دیگه کسی ازت خواهش نمیکنه ، چندین بار زنگ نمیزنه که تو حتما بری توو دورهمیاشون شرکت کنی .. آنقدر زمان زود میگذره که وقتی یادت میاد آه از نهادت بلندت میشه ...... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی ببخشید مگه عروس رو پاگشا نکردن چطور اون مراسم بدون حضور عروس برگزار شده؟؟

دیگه بدبختا چیکار کنن.بدون عروس برگزارش کردن

صدبار زنگ زدن عروس خانم نرفته تازه ناراحتم هست که چرا بهمون زنگ زدن

چجوری شوهر و خانواده شوهرش تحملش میکنن

البته اولشونه میگن شاید عروسشون عاقل شه کم کم اوناهم میان وسط میدون و همه ی این عقده هارو سرش خالی میکنن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
منم مادربزرگ شوهرمو میگم. وای همین‌جوریه به خدا. از اینم بدتر. انقدر بده که مادرشوهرم جاش از همه عذر ...

🤣🤣🤣🤣من مادربزرگ مامانم اینجوریه هیچکس دوستش نداره جز شوهر من . میگه چرت و پرت میگه میخندیدم .. وای ۱۰۰سالشه ی حرفای زشتی تو جمع میزنه آدم آب میشه 

من گفتم تشویقم کنید؟کجا گفتم تشویق کنید؟اومدم میگم چیکارکنم؟چی بگم؟میگم خودم دارم از خجالت اب میشم!ب ...

وای شوهرت چه دهن لقیه، ،،حرف اونا رو برا تو میاره حرف تو رو به اونا میزنه،،بنظرم آقا رو باید کنترل کنی

کاش مادرشوهرم منم زنگ بزنه التماسمو کنه بگه بیا بیاچرا ب چزای خوبی ک داری فکر نمیکنی

وااااقعا درک نمیکنم شما دوسدارین برین جایی ک شخصیتتونو خورد میکنن؟ماااادر شوهر من میگه بیاااا تو ب دل نگیر، حرفاااایی ک ب مادرت زده شده رو ب دل نگییر

خب من چجوری میتونم همچین جایی برم چون طرف اخلاقش اینه؟

در هر شرایطی با بی ادبی و توهین مخالفم 

عزیز من چرا کاری میکنی روتون تو روی هم باز شه حالا به وقتش همسرتم یه همچین حرفی رو با هر بهونه ای شایدم بدتر به مادرت بگه....

من بش حق میدم همش هم بخاطر شوهر نادونشه که بدون زنش رفته

اره شوهرش نباید بدون خانمش می‌رفته مگه مهمونی ما گشا نبوده چجوری یه نفره پاشده رفته،احترام زنش رو از بین برده به نظرم.ولی خانم هم خیلی تند رفتن نیاز به اینقدر فحاشی نبوده و بعد از اینهمه اصرار حالا پاگشا میرفتن زیاد نمی‌نشستن.

خیلی بده متم میشینم فک میکنم حرص میخورم . من ی دعوایی درست کردم باهاش سر ی قضیه که البته باهام بد هم ...

خوش به حال جاری بزرگم. اونها با هم قهرن. تقصیر خواهرشوهر هم بوده ولی راحته. به گفته خودشون چهار پنج سالی میشه. 

میدونی اهل پز دادنه. اهل دخالت کردن. نظر دادن وقتی نظرش رو نپرسیدی. یک حرف رو هزاااار باااار میزنه. مثلا این بار گیر داده بود که صبحانه به دخترم تخم مرغ بدم. در حالیکه دکترش گفته هرروز تخم مرغ نخوره. دخترم هم روز قبلش تخم مرغ خورده بود. اینو بهش گفتم بازم میگه تخم مرغ بده. اصلا نظرش هم نپرسیدمااا. خودش رو عقل کل میدونه. چقدر توی تنهایی گریه کردم بخاطر حرفهاش. بین برادرهاش هم از شانس من شوهر منو بیشتر دوس داره. شوهرمم کلهم مهربون و بی آزاره. حس میکنم تنها گیر افتادم. 

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
خب بقیه هم نباید میرفتن داماد مث ببخشید گاو سرشو انداخته پایین رفته بدون عروس به نظرم مادر شوهرش بای ...

ینی میزبان اون همه زحمت بکشه بخاطرِ چن تا دگوری مهمونیشو به هم بزنه؟

چه رودارین شماها والا

مردم نوکرو غلام شما نیستن ۶ شب مهمونی بدن که ببینم کدوم شبشو شماها راضی باشین برید

من بش حق میدم همش هم بخاطر شوهر نادونشه که بدون زنش رفته

من اگر بودم می فهمیدم به مادرم چنین چیزی گفته پرپر میکردم اسی رو 

ولی دیگه اسی بنده خدا هم عصبانی بوده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
پاگشای شما بوده که مهمونی داده وگرنه کو.نش درد نمیکرد خودشو بندازه به زحمتفک کردن شعور دارید و میرید ...

عزیز دلم نرفتن، خب نرفتن. عواقبش هم با خودشون. یه مادرشوهر نباید انقدر زنگ‌ بزنه. حالا با اشتباهات اسی کاری ندارم. بالاتر نظرمو دربارهٔ کار خودش هم گفتم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
میدونم بخدا قبول دارم اشتباهموولی اونام پاگشا بهونشون بود ک دوباره ترور شخصیتی کنن خب مگ عقلم کم بود ...

خاک تو سرشون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
وااااقعا درک نمیکنم شما دوسدارین برین جایی ک شخصیتتونو خورد میکنن؟ماااادر شوهر من میگه بیاااا تو ب د ...

حالا تو به مادرشوهرت گفتی کونش میخاره باید از خونش شوتت کنه بیرون؟الان ازون انتظار بخشش داری

شوهرت چرا وقتی به مامانش این حرفو زدی نشست پهنت کنه

اسی ببخشید مگه عروس رو پاگشا نکردن چطور اون مراسم بدون حضور عروس برگزار شده؟؟

تو صفحه های اول گفتم

مادرشوهرم‌میگه اونا دنبال حرف نیستن حتی نپرسیدن ک چرا نیومدی!

اونا فقط قصدشون این بود ک برم شخصیتم خورد بشه