2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 21548 بازدید | 264 پست
حالا از همه جا باید الان تلافی کاراشونو میکردی موقع پاگشا ب نظرم با اینکارت خودتو کوچیک کردی و دیگ ب ...

اخرین بار تو عقدم رفتم خونشون ک همون اولم حس خوبی بهشون نداشتم و فقط بخاطر شوهرم رفتم

تا خود خونه قلبم درد میکرد از حرفاشون

کارت اشتباهه

ببخشید اینو میگما ولی در کل عروسای این دوره یه کم زیادی هارن

در میزنن به هم ظرف میشکونن فحش میدن 

ک و ن ننت میخاره دیگه چه صیغه ای هست؟

از زن بودن انگار بویی نبردین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی با مادر شوهر همینه

مادر شوهر و پدر شوهر من دوتا گُل هستن بخدا 

ولی این مورد رو مخمه که هرجا برن ماهم باید باهاشون بریم انگار که نه انگار ما ی خانواده مستقلیم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

هستن خانواده های شوهری ک نه خونه ب بچشون میدن نه پشتشن نه پاگشا میکنن تازه شاباش عروسیشونم بابای دوم ...

خانواده شوهر من نه ی هزارتومن برام خرج کردن

ن خودشون پاگشام کردن

ن شاباش های عروسیمو دادن،همین الان اراده هم کنی از همون تاریخ عروسیم پیام های باشوهرمو میزارم ک بهش گفتم شاباش ها برای ما بود...

برای قرون ب قرونمونم اونا تصمیم میگیرن

واقعاً بعضی عروس‌ها چشونه،منم عروس خواهرمو سه دفعه دعوت،کردم پاگشا ،هر کاری کردم نیومد،همیشه سر مهمونی رفتن با شوهرشم دعوا داره،حالا مثلاً چی می‌شد شما می‌رفتید،دوست داشته دعوتت کرده،حالا به جای تشکر می‌خوای در و دیوار رو خراب کنی

من اگه جای تو بودم ب خاطر مادر شوهرم ک ازم خواسته بود میرفتم و به مادر شوهرم تاکید میکردم ب خاطر گل روی شما میام اینجوری هم ب خودم ارزش میدادم هم احترام ب مادر شوهرم میذاشتم. خیلی بی ادبیه ک بزرگتر  همش بگه ب خاطر من بیا اما روشو زمین بندازی. بعدم دوساعت مهمونی رفتن چیزی ازت کم نمی‌کرد شاید اینبار باهات اینجوری رفتار نمیکردن. الان ن تنها حرفت ب کرسی نشست خودت و بی ارزش کردی و باعث میشی سری بعد راحت تر بهت بی احترامی بشه 

کارت اشتباههببخشید اینو میگما ولی در کل عروسای این دوره یه کم زیادی هارندر میزنن به هم ظرف میشکونن ف ...

ددست شوهرش درد نکنه،بدون ملاحظه آب روشو پیش مامانش برده،جواب خوبی خوبیه نه اینجوری با بدی

واقعاً بعضی عروس‌ها چشونه،منم عروس خواهرمو سه دفعه دعوت،کردم پاگشا ،هر کاری کردم نیومد،همیشه سر مهمو ...

من تو عقدم ی بار رفتم و با شخصیت خورد شده برگشتم

روز جهازبرونم با مادرم بحث کرده سر چیزی ک اصلا ب اون مربوط نبود و مادرم جلوی اون جمع معلوم نیست چقدر خورد شده(من نبودم)

بازم میرفتم ک شخصیتمو خورد تر کنم؟

من شما رو درک میکنم. اینکه ادم در کل بلاخره گاهی وقتا عصبی میشه یه حرفی میزنه.. از این بدتر که طرف مقابل تازه میره این حرفو به مادرش میزنه این زشت تر بود 

این مادرشوهره نباید یکیو بزور ببره جایی که نخواد بگو چخبرته این همه اصرار حتما باید یکی یچیزی بگه تا ساکت بمونی

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

من اگه جای تو بودم ب خاطر مادر شوهرم ک ازم خواسته بود میرفتم و به مادر شوهرم تاکید میکردم ب خاطر گل ...

یعنی من بیام از غرور و شخصیت خودم و مادرم ک خورد شده بزنم بخاطر گل روی مادرشوهر؟

مادرشوهر نمیتونست یجوری دکتر رفتن منو بهونه میکرد ک جمع بشه داستان؟باید حتما هی جلو اونا زنگ میزد ب شوهرم ک منتظرم؟