2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قشنگ بود😍😍😍عشق اینجوری دلم خواست

ایشالا نصیبت بشه گوگولیه من🥰🥰🥰

جالبه که تو این دوسال صورتمو کامل نمیدید.چون ماسک داشتم

خودش میگه عاشق رفتار و چشات شدم.

البته اونم پسر خوبی بود که تو۶۰ تا پسر که همکارم بودن فقط اون تو دلم نشست.😄😄😄

تحقیق کردم خوبه

تحقیق کردین؟؟ مگه این شکلی ازدواج‌میکنن؟ یعنی بجای اینکه خودت بشناسیش میخوای رو حرفای دیگران و‌ شناخت دیگران ازش اکتفا کنی؟؟ بعد فکر نمیکنی قراره نوع رابطه شما با رابطه ای که همون ادماییکه ازش تحقیق کردی فرق میگنه و کسی جز خودت یکسری مسایل و نمیتونه ازش سر دربیاره؟؟ 

چقدر راحت مهمترین انتخاب زندگیتونو میسپرید به دیگران! 

بعد میام اینجا تاپیک میزنن قبل از ازدواج خوب بود، تا نری زیر یه سقف نمیشه شناخت، ازدواج هندونه دربسته است،… معلومه با این مدل شناخت هندونه دربسته است!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تحقیق کردین؟؟ مگه این شکلی ازدواج‌میکنن؟ یعنی بجای اینکه خودت بشناسیش میخوای رو حرفای دیگران و‌ شناخ ...

قرار نیست که همون فردای خواستگاری بریم عقد کنیم

حداقل سه چهار سالی واسه شناخت رفت و آمد میکنیم اگر اوکی بود عقد میکنیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
قرار نیست که همون فردای خواستگاری بریم عقد کنیمحداقل سه چهار سالی واسه شناخت رفت و آمد میکنیم اگر او ...

پس چطور میگی میخوام بله بگم! 

نه به اون حرفت نه به ۳،۴ سال رفت و آمدت گلم 😀

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.