2777
2789

سر و کله زدن با مدیر و معاون و‌‌‌...ارزیابی معلما رو دادن به مدیرا و مدیرها هم حسابی دور برداشتن بعضیاشون واقعا عجیبن فکر میکنن چکاره ان فکر میکنن میخوان میز مدیریت هم با خودشون ببرن اون دنیا گاهی خیلی راحت توهین میکنن دستور میدن داد میزنن سر معلم.

داخل کلاس با بچه ها خیلی خوبه درسته اذیت دارن و خیلی مسائل سخت دیگه اما هزار برابر سر و کله زدن با بعضی بزرگسالانه داغونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره این معاونا و مدیرا نمی‌دونم چشونه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

مدیر مدرسه ما انقد بیشعوره معلم و اولیا و دانش آموز و معاون و نظافت چی اینا هیچکدوم براش فرقی ندارع خیلی عقده ابیه همه حالشون ازش بهم میخوره بیرون اسم مدرسه رو بگی میگن همون که همه از مدیرش بدشون میاد؟

آی گل گفتی دیگه دارم از دست توقعات بی جای مدیر و معاون و برخورد تندشون دیوونه میشمهی هم تهدید میکنن ...

واقعا این چه کاریه آخه ارزیابی خب هر کسی به روش خودش داره درس میده دیگه 

روی حقوقتون تاثیر میذاره؟