سر و کله زدن با مدیر و معاون و...ارزیابی معلما رو دادن به مدیرا و مدیرها هم حسابی دور برداشتن بعضیاشون واقعا عجیبن فکر میکنن چکاره ان فکر میکنن میخوان میز مدیریت هم با خودشون ببرن اون دنیا گاهی خیلی راحت توهین میکنن دستور میدن داد میزنن سر معلم.
داخل کلاس با بچه ها خیلی خوبه درسته اذیت دارن و خیلی مسائل سخت دیگه اما هزار برابر سر و کله زدن با بعضی بزرگسالانه داغونه
خیلی بد اخلاقه بچه ها مثل چی ازش میترسن وقتی میاد استرس میگیرن تا به خودشون بیان اونم از چشم من میبینه بعد اونقد سوالارو میپیچونه که دانش آموز قاطی میکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هرمعلمی بایدکارشوخدایی انجام بده که پیش خداارزشیابیش خوب بشه،بقیه چیزاروخودخداحل می کنه.تجربه خودم بودکه گفتم. درکل طول خدمتم فقط رضایت خدارودرنظرگرفتم.خودش طوری زندگیموپیش بردکه درمخیله هیچ بنده ای نمی گنجید.پس خدایی کارکنیدوازهیچ چیزهراس به دلتون ندید.
همینطوره واقعا هرکار میکنم برای رضای خداست ولی خیلی سخته مدیر به خاطر یه چیز الکی که میگه چرا با من ...
اتفاقا مدیر باید با شما هماهنگ باشه با جلسه گذاشتن و در جریان گذاشتن شما از روند آموزش شما که علم غیب ندارید هر کسی بنا به سلیقش فرآیند آموزیشیشو پیاده میکنه