2777
2789
عنوان

بعد عجیبی از معلمی که تا داخل کار نباشی ازش بی اطلاعی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 45 پست
بحث در چ مورد ؟

خیلی بد اخلاقه بچه ها مثل چی ازش میترسن وقتی میاد استرس میگیرن تا به خودشون بیان اونم از چشم من میبینه بعد اونقد سوالارو میپیچونه که دانش آموز قاطی میکنه 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
تو همین ایران خودمون پنجاه سال پیش میشد با حقوق یک معلم ماهی پنج سکه تمام خرید

عزیزم الان هم همینه خاله های من هر کدوم دو ستا خونه و باغ و ... دارن

مثل چی پول درمیارن

سه ماه هم که مفتی پول میگیرن

تا ظهرم بیشتر نمیرن سر کار

کنارش شغلای دیگه هم دارن

نداشته باشن هم کلی پولدارن

بقیه شغلا اینقدر نمینالن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرمعلمی بایدکارشوخدایی انجام بده که پیش خداارزشیابیش خوب بشه،بقیه چیزاروخودخداحل می کنه.تجربه خودم بودکه گفتم. درکل طول خدمتم فقط رضایت خدارودرنظرگرفتم.خودش طوری زندگیموپیش بردکه درمخیله هیچ بنده ای نمی گنجید.پس خدایی کارکنیدوازهیچ چیزهراس به دلتون ندید.

هرمعلمی بایدکارشوخدایی انجام بده که پیش خداارزشیابیش خوب بشه،بقیه چیزاروخودخداحل می کنه.تجربه خودم ب ...

همینطوره واقعا هرکار میکنم برای رضای خداست ولی خیلی سخته مدیر به خاطر یه چیز الکی که میگه چرا با من هماهنگ نکردی هزار حرف به آدم بزنه

متاسفانه روان دانش آموزان رو با استرس داغون میکنن بعضیا .

دقیقا اگه فقط کلاس من بود میگفتم مشکل از منه بابقیه کلاسا هم همین مشکلو داره 

بالاخره خدا دست به کار شد و همچی درست شد🤲❤️
همینطوره واقعا هرکار میکنم برای رضای خداست ولی خیلی سخته مدیر به خاطر یه چیز الکی که میگه چرا با من ...

اتفاقا مدیر باید با شما هماهنگ باشه با جلسه گذاشتن و در جریان گذاشتن شما از روند آموزش شما که علم غیب ندارید هر کسی بنا به سلیقش فرآیند آموزیشیشو پیاده می‌کنه