2777
2789

همسر من ابراز علاقه کلامی نمیکنه بلدنیست اما یکبار دوتاپسر مجرد پیشش بودن منم بودم به اونها گفت ازدواج کن حتما ازدواج نمیکنی فکر میکنی ازدواج کردی مثل مجردی خوشی نمیکنی مهم اینه ادم خودت رو پیداکنی تمام خوشی های مجردی رو میتونی تجربه کنی حتی بیشتر. یکبارم من تواتاق بودم شنیدم به یکی از فامیل ها میگفت خانمم تاج سرمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشقتو پایدار گلم میشه چند تا بگی

هر چی نیاز داشتم برام میخره.

همه جا دست مو میگیره و کنارش میگه بشینم ‌

تو جمع حواسش به منه .

بدون من غذا نمیخوره نمی‌خوابه 

هرکار بخواد بکنه نظر منو میپرسه 

دیدی بالاخره شد🥺✨
مثلا چیا

مثلا همسر من اصلا از عکس و اتلیه خوشش نمیاد ولی بخاطر اینکا من دوست داشتم رفیتم اتلیه و فیلمبرداری هم عقد هم عروسی همه هزینه هارو هم خودش داد ،مثلا بعضی جاها که من دوست داشتم بریم اون سختش بود بخاطر شرایطش بیاد ولی بخاطر من اومد و صبوری کرد ،مثلا شعلی که داشت من شرایطش برام سخت بود بخاطر من شغلش رو عوض کرد و ... 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
مرد زنیو دوس نداسته باشه باهاش رابطه برقرار نمیکنه پس هروقت میاد برا رابطه یعنی دوست داره

حرفتون ببخشید فکر کنم صد در صد درست نباشه. دور از جون همه، این همه آقایونی که با خانمهای بد ارتباط میگیرن برای یک ساعت. علاقه ای در کار نیست