2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست وزنم بالای 100 خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین زنجبیل و دارچین چربی سوزن ،یه قاشق چایخوری،از شون ، بزار دهنت ،بعد آب بخور بعدش ،یا با چاییت قاطی کن ،اینجور چیزا ببین چی هست استفاده کن که چربی سوز باشن .غصه هم نخور میدونم که با وزن  ۱۲۰ یا ۱۳۰ هم فوق العاده جذابی ...

عزیزم یه ازمایش میدادی . بله من غذامو میخورم و شیرینی جات رو حذف کردم از ۹۰ رسیدم به ۷۸ . البته خودمو گشنه نمی زارم که این اشتباهه بخوای گشنه بمونی تا لاغربشی. خستگی هم ماله کم خونی و سردیه بدنته

خب اشتباهت همینه ،به هیچ عنوان نون و برنج حذف نکن ،فقط،کم بخور.

گوشت و مرغ هم که سرشار پروتویینه و برای کاهش وزن عالیه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

هدف های کوچیک بزار برای خودت 

مثلا هفته ای نیم کیلو بگو می‌خوام کم کنم 

اصلا قند و شکر نخورد 

فست فود نخورد 

میان وعده سالم بخور حتما تا قندت نیوفته گرسنگی جنونی آخر شب بهت دست بده 

انجیر و خرما و گردو بزار تو وعده هات 

یه ظرف غذا برای خودت بخر از شب قبل وعده هاتو مشخص کن که زیاده خوری نکنی 

تب هم زیاد بخور 

راستی گوشت و مرغ چون پروتیین داره باعث میشه دیر گرسنه بشی و چربی از دست بدی

الهی قربونت برم چرا اینطوری روحیه اتو از دست نده من ۱۰۷ کیلو بودم با قد ۱۷۰ الان شدم ۸۰ فقط با رژیم ...

خدا نکنه عزیزمی، آره آزمایش دادم چیزی نبود فقط کم خون مینورم البته الان تو گلوم یچیزی حس میکنم میگم شاید تیروئید باشه آزمایش ویتامین د3 ننوشت برام 

به جای رژیم خودسر ،برو دکتر تغذیه.

یا 

یه بابک ناصری تو اینستا هست رژیم میده من سه ماه ازش رژیم گرفتم  ۱۲ کیلو کم کردم ،حیف بد حامله شدم ب ...رفت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
خدا نکنه عزیزمی، آره آزمایش دادم چیزی نبود فقط کم خون مینورم البته الان تو گلوم یچیزی حس میکنم میگم ...

اسید فولیک پنج میخوری؟ 

تو گلوت چیزی حس میکنی برو دکتر غدد 

چند وقته تو گلوت چیزی حس میکنی ؟