2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست وزنم بالای 100 خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 43 پست
ببین زنجبیل و دارچین چربی سوزن ،یه قاشق چایخوری،از شون ، بزار دهنت ،بعد آب بخور بعدش ،یا با چاییت قا ...

فداتون بشمم عزیزم حتما امتحان میکنم، چقدر خوبه دنیا آدمای خوبی مثل شمارو داره همیشه سلامت باشید عزیزدلمم🥺🩷🙏🏻

افرین بهت مهم‌‌ خودتی که اراده کردی مطمئن باش به وزن ایده ال حتما میرسی اگه نون و برنج رو حذف کنی سریع لاغ میشی سعی کن از ۶ شب به بعد هیچی نخوری تا فردا ظهر فکر کن روز ه هستی  قند و شکر  کلا حذف کن من خودم امروز به این نتیجه رسیدم هر چه کربو هیدرات و مواد قندی کم بخوری اصلا اشتهات خیلی کم میشه بیشتر هم بخاطر سلامتیت تلاش کن چشم باز می کنی می بینی خدای نکرده دیابت و فشار خون و هزار چیز دیگه گرفتی دیگه سخت میشه کنترل کنی اصافه وزنت هم بیشتر به خاطر استرست هست زیاد میشه بهتره با مشاوره تغذیه صحبت کنی تا اسیب نزنه رژیم بهت انشالله موفق باشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان چند کیلویید شما... اگه زیر 100 باشید باز راحتتره

بخدا بخوام حساب کنم

از سال ۹۰ در گیر لاغری ام و همش چاق و لاغر میشم

من با قد ۱۷۵

۱۱۰ کیلو بودم، با رژیم سخت و ورزش ۷۸ شدم

بازم پل کردم چاق شدم ، ۹۲ و اینام رسیدم و بازم رژیم و ورزش ۷۵ شدم

باز چاق شدم ۸۶ بازم رژیم و ورزش ۷۱،۸۰۰ رسیدم (که چیزی نمونده بودم به هدفم برسم)

بازم ول کردم ۹۷ شدم، که رژیم و ورزش گرفتم حدودا تا ۷۸ اومدم که بازم ولش کردم ۸۵ شدم یه چند کیلو کم کردم و بازم اضافه شدم و همون ۸۵ عم

و امشب نشستم گریه کردم دبگه به حال خودم😭

چرا بعضیا هرچی میخورن چاق نمیشن اونوقت من اینطوری

ولی یه روز از عمرم مونده باشه باید به هیکل ایده آلم برسم

فداتون بشمم عزیزم حتما امتحان میکنم، چقدر خوبه دنیا آدمای خوبی مثل شمارو داره همیشه سلامت باشید عزیز ...

من با همین زنجبیل از ۸۵ رسیدم ۷۵ .و راستی زنجبیل رنگ چشماتم روشن میکنه ،عسلی میشه ،ولی من از غذا خوردن خیلی لذت میبرم و شکمو هستم و الان بازهم ۸۵ شدم میخام دوباره شروع کنم زنجبیل رو...

بخدا بخوام حساب کنماز سال ۹۰ در گیر لاغری ام و همش چاق و لاغر میشممن با قد ۱۷۵۱۱۰ کیلو بودم، با رژیم ...

عزیزم حتما می‌رسید بهش من چی بگم، يعنی باور میکنی من با 120 کیلو هنوز شونه هام ظریف و کوچولوعه دلم واسه ی بدنم میسوزه که مجبوره این وزن و بار رو تحمل کنه، وقتی 100 کیلو بودم همه فکر میکردن 80 ام 🥺ولی میخوام 60 کیلو بشم يعني بالاسد تا 5 ماه دیگه بشم ماهی 10 کیلو کم کنم چون من وزنم سریع میاد پایین بوده روزی که  2 روز کم خوردم 2 کیلو کم کردم 

من با همین زنجبیل از ۸۵ رسیدم ۷۵ .و راستی زنجبیل رنگ چشماتم روشن میکنه ،عسلی میشه ،ولی من از غذا خور ...

واقعاا😍من بخاطر کبدم راستش یکم میترسن چربی ندارم آنزیمش بخاطر کپسول های چرک خشک کنی که 1 ماه مصرف کردم بالا رفت 

راستی واقعا راست میگن چشم عسلی میشه ؟شما چشمتون عسلی شد من چشمام قهوه ای روشنه 😁

عزیزم حتما می‌رسید بهش من چی بگم، يعنی باور میکنی من با 120 کیلو هنوز شونه هام ظریف و کوچولوعه دلم و ...

آفرین دختر گل اراده داشته باش له هرچی بخوای میرسی

فقط کم نیار و نا امید نشو، حس خوبی که در تناسب اندام هست در خوردن نیست. بیا به این فکر کنیم و شروع کنیم

من با همین زنجبیل از ۸۵ رسیدم ۷۵ .و راستی زنجبیل رنگ چشماتم روشن میکنه ،عسلی میشه ،ولی من از غذا خور ...

چند مدت مصرف کردین زنجبیلو دم میکردین یا تو آب‌جوش قاطی میکردین هر بار چند قاشق 

اگه موافقین یه گروه بزنیم به هم دیگه انگیزه بدیم تا عید لاغر کنیم ۱۰ ۱۵ کیلو 

افرین بهت مهم‌‌ خودتی که اراده کردی مطمئن باش به وزن ایده ال حتما میرسی اگه نون و برنج رو حذف کنی سر ...

خیلی ممنونم عزیزم آره خودم هم به این نتیجه رسیدم که حدف کنم نون و برنجو، فقط فریب مغزه مثلا با اینکه گشنم نیست میگم بذار بشقابمو تموم کنم... استرس هم که میگیرم انگار خوردن فقط بهم آرامش میده