2777
2789
عنوان

یعنی تو دو روز دیابت گرفتم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 87 پست
تو ام علائم داشتی؟

گفتم ک پای چپم میخابید موقع راه رفتن موقع نشستن .....  رون پام خاب بود

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
علائم دیابت چیهچهارتا چیز توی نت خوندی فک کردی دیابت گرفتی😂😂😂انقدر هول کردی جوابمو ندادیبرگه ازما ...

فقط ۱۰۰ زده 

من کوفتم نخوردم از شنبه تا حالا فقط و فقط عدسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قندم باید پایینم میومد 

نمیدونم چه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر استرس سمه واست از دیروز هزار بار دیدم تایپیکتو خییلی استرس داری بدتر میره بالا

اینم بگم انتی بیوتیک خوردی؟انتی بیوتیک قندو خییلی میبره بالا نگران نباش من داداشم دیابت داره انتی بیوتیک میخوره دویست سیصد تا قندش میره بالاتر خونت پاک شد مجدد ازمایش بده

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
فقط ۱۰۰ زده من کوفتم نخوردم از شنبه تا حالا فقط و فقط عدسی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭قندم باید پایینم میوم ...

برگه ازمایشو نداری از اون قسمت عکس بدی؟؟؟

میدونممم صد زده

جلوش عدد داره

عدد جلوش چیه

عکس بگیر برام بفرست بهت بگم

خواهر استرس سمه واست از دیروز هزار بار دیدم تایپیکتو خییلی استرس داری بدتر میره بالااینم بگم انتی بی ...

هن😭😭😭

دکتر لاشی به من چرک خشک کن داد چیکار کنم فردا برم آزمایش یا ن 

چقدر صبر کنم بعد برم؟ 

اها ببخشید اصلا حواسم نیس قرصم خوردی؟ دهنتم خشک میشد؟

ن نخوردم 

یادم بخدا نیس ‌‌‌ ‌خشک میشد یا ن ... ولی پام همش خاب بود همیشهااااا 

چند وقت پیشم ناشتا رفتم مهمونی هرچی شیرینی بود بخوردم  دادن  پای چپم کف پام روش بی حس شده بود بدحوررر تا دوماه من پام بی حس بود 

توی محرم من قندم بالا بود  محرم صفررر نمیتونسم شله زرد نذری  بخورم بخاطر همین مورد  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
هن😭😭😭دکتر لاشی به من چرک خشک کن داد چیکار کنم فردا برم آزمایش یا ن چقدر صبر کنم بعد برم؟

ینی نمیدونستی انتی بیوتیک قندو میبره بالا!

اره صبرکن بنظرم یکماه ولی بازم سوال کن قشنگ از کلیه و خونت پاک بشن بعد مجدد برو ازمایش

قول میدم دیابت نداری مال قرصه

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
هن😭😭😭دکتر لاشی به من چرک خشک کن داد چیکار کنم فردا برم آزمایش یا ن چقدر صبر کنم بعد برم؟

چرک خشک برای چیته  ؟؟؟ 

اول آروم باش رها کن هرچی بوده 

ده روز صبر کن اول یخورده بدنت از هیجان در بیاد  فک کن برای اول بار میری  ازمایش بدی 

پیاده روی هرروز دوبار انجام بده یا نتونستی دوبار 

یک بار ک میری زیاد کن تایمشووو 

ینی نمیدونستی انتی بیوتیک قندو میبره بالا!اره صبرکن بنظرم یکماه ولی بازم سوال کن قشنگ از کلیه و خونت ...

من نمیدونسمممم عجب 

چرک خشک برای چیته ؟؟؟ اول آروم باش رها کن هرچی بوده ده روز صبر کن اول یخورده بدنت از هیجان در بیاد ...

من گفتم دهنم خشک میشه از این چوب بستنی ها گذاشت تو دهن من گفت التهاب داره چرک خشک کن داد لاشی 

من میبینم پاهام گز گز میکنه ها 

واسه این آنتی بیوتیکه این لاشی داد 

برگه نداد بهم فقط،گفت ۱۰۰

وااا 

خب رنج نرمال هر ازمایشگاه فرق داره نگفت بهت چجوره؟

برو جای درست حسابی ازمایش بده

ولیییی

در کل

صد بالا نیست

نگران نباش❤️

یه ازمایش دیگ ناشتا بده

با یه قند۳ ماهه

خیالت راحت شه

منم چند وقت پیش مثل شما ایسگام گرفته شده بود

دستگاه قند گرفته بودن من صبح میزدم

میدیدم ۱۳۴ اینا داره نشون میده😐😐

گفتم پیش دیابت ک هیچی خود دیابت رو بغل کردم

حالا حساب کن من مادربزرگمو تازگی سر دیابت از دست دادم

ببین چه حالی بودم

رفتم ازمایش دادم دیدم نرماله ۷۳!!

قند ۳ ماهه هم طبیعی بود😐😐

دستگاه اشتباهی نشون میداد

مادرمم یه بار سر اشتباه ازمایشگاه سر کار رفتع بود

چون مادرش دیابت داشت

دیگ دکترش ازمایشای خیلی تخصصی داده بود ۲ ساعت بعد غذا و چمیدونم بعد خوردن مایع گلوکز و....

ک فهمیدن سر کار یودن ازمایشگاه جواب غلط داده بوده اون اول

برگه نداد بهم فقط،گفت ۱۰۰

🙄🙄🫥🫥🫥🫥 برگه نداد  ببینم آزمایشگاه رفتی یا رفتی توی این داروخونه با دستگاه گرفتن ازت 

اگ آزمایشگاه رفتی 

آزمایشگاه عوض کن